|

Volkan Demirel: Bu durumdan çıkacağız

Fenerbahçe’de Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız ile birlikte takımı Denizlispor maçına hazırlayan yardımcı antrenör Volkan Demirel, "Son haftalarda kötü sonuçlar aldık, istenilen performansı sergileyemedik, şampiyonluk yarışından koptuk. Denizlispor maçıyla birlikte yeni bir döneme gireceğiz. Artık puan kaybı yaşamadan üst sıralara çıkmalıyız ve Türkiye Kupası’nı kazanmalıyız" dedi.

Haber Merkezi
09:16 - 6/03/2020 Cuma
Güncelleme: 09:25 - 6/03/2020 Cuma
Yeni Şafak
Sezon başında futbolu bırakan Volkan Demirel, Fenerbahçe'de yardımcı hocalık yapıyor.
Sezon başında futbolu bırakan Volkan Demirel, Fenerbahçe'de yardımcı hocalık yapıyor.

Fenerbahçe’yi ligde hafta sonunda oynanacak Denizlispor maçına yardımcı antrenörler Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız ve futbolcu Emre Belözoğlu ile birlikte hazırlayan yardımcı antrenör Volkan Demirel futbolculara bir konuşma yaptı. Demirel konuşmasında, "Son haftalarda kötü sonuçlar aldık, istenilen performansı sergileyemedik, şampiyonluk yarışından koptuk. Bazı maçlarda adımıza yakışır performans sergileyemedik. Bu da çeşitli puan kayıplarına neden oldu. Bunda hakemler olsun çeşitli dış etkenler de var ama bunları söylemeye gerek yok. İlk önce biz işimizi doğru yapmalıyız. İşimizi doğru yaparsak başarıya ulaşırız. Giydiğimiz Fenerbahçe formasının hakkını verecek şekilde oynamamız gerekiyor. Denizlispor maçıyla birlikte yeni bir döneme gireceğiz. Artık puan kaybı yaşamadan üst sıralara çıkmalıyız ve Türkiye Kupası’nı kazanmalıyız. Giydiğiniz Fenerbahçe formasının hakkını verecek sonuçlar almalıyız. Futbolcular olarak sizlere düşen görevi sahada doğru yaparsak başarılı olursunuz" ifadelerini kullandı.

Antrenörlerin yardımcısı takımın tecrübeli isimleri

Fenerbahçe’de teknik direktör konusunda belirsizlik yaşanırken, bu belirsizliğin takımı etkilememesi için takım kaptanları Emre Belözoğlu, Hasan Ali Kaldırım ve takımın tecrübeli isimleri Mehmet Ekici ile Nabil Dirar ekstra görev üstlendi. Bu futbolcular antrenmanları yaptıran antrenörler Volkan Demirel, Fatih Yıldız ve Zeki Murat Göle’nin en büyük yardımcıları. Takım kaptanları, arkadaşlarının teknik heyet belirsizliğinden etkilenmemesi için sık sık toplantılar yapıyor ve Yıldız ile Göle’ye hem sahada hem de saha dışında destek veriyorlar.



#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
4 yıl önce