|

Yabancı kontenjanı rekabeti artırır

Beşiktaş''ın yenileri Atiba, Eneramo ve Franco dün basın önünde sözleşme imzaladı. Atiba, kontenjanın kendileri için sorun olmayacağını söylerken Franco, iyi bir savunma sözü verdi; Eneramo''nun da müjdesi vardı

.
00:00 - 16/08/2013 Cuma
Güncelleme: 23:52 - 15/08/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Yabancı kontenjanı rekabeti artırır
Yabancı kontenjanı rekabeti artırır

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadroya kattığı isimlerin imza törenine dün başlarken dünün konukları Michael Eneramo, Atiba Hutchinson ve Pedro Franco''ydu. Futbol Direktörü Önder Özen''in de katılımıyla yapılan imza töreninde futbolcular soruları yanıtladı.

ENERAMO: 2 HAFTAYA FİTİM

2 yıllık sözleşme imzalayan Eneramo, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 2 hafta sonra fit duruma geleceğini belirten yıldız futbolcu, ''Çift veya tek forvet oynamak beni etkilemiyor. Takıma fayda sağlayacağım. Daha fazlasını yapacağım'' dedi.

FRANCO: GOL DE ATACAĞIM

Franco ise takım için her şeyi ortaya koyacağının sözünü verdi. Takım savunma-sını kuvvetlendirmek için çalıştıklarını belirten genç futbolcu, ''Tüm yeteneklerimi Beşiktaş''a sunmak için geldim. Asıl görevim savunma ancak gol de atacağım'' diye konuştu.

ATİBA: HERKESLE BAŞEDERİZ

Atiba da yerini sağlamlaş-tırmaya çalışacağını belirterek yabancı kontenjanı için ''Ta-kım içinde rekabeti artırır. Her takımla baş edebilecek güçteyiz'' dedi. İmzalar bugün Tolga, Ömer, Gökhan, Günay, Sezer ve Serdar ile sürecek. Bu arada yönetim dün takıma yemek verdi.

Kartal''da önemli kararlar

Beşiktaş, geçen sezon yaşanan ciddi problemler nedeniyle sağlık ekibiyle yollarını ayırdı. Yönetimin İbrahim Toraman''ı yeniden kaptanlığa getirdiği öğrenildi. 2. kaptan Necip, 3. kaptan ise Sivok olacak.


11 yıl önce