|

Yattara: İnşallah biz kazanırız

Fenerbahçe maçında ne yapmaları gerekiyorsa onu yaptıklarını anlatan Yattara, onurları için mücadele ettiklerini söyledi. Gelecek sezonla ilgili görüşleri de sorulan Yattara, şöyle konuştu:

Aa
00:00 - 6/08/2010 Cuma
Güncelleme: 15:41 - 6/08/2010 Cuma
Yeni Şafak
Yattara: İnşallah biz kazanırız
Yattara: İnşallah biz kazanırız

Trabzonspor kaptanı olarak bu kupaya katılmaktan dolayı büyük onur duyduğunu vurgulayan İbrahima Yattara ise daha önce Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Türkiye Kupası kazandıklarını hatırlattı.


Yattara, Bursaspor'u yarın yenip, kupayı almayı hedeflediklerini belirterek, “Uzun zamandır bu maça hazırlanıyoruz. Zafer kazanmak istiyoruz. Tek hedef galibiyet” dedi.


“Biz geçtiğimiz sezonu iyi kapattık. Geçen sezonun iskelet kadrosu bozulmadı. Aynı kadroyu koruduk. Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Trabzonspor'un ismi şampiyonlukla anılıyor. Durumu ne olursa olsun tek hedef şampiyonluk. İyi bir durumdayız. Hocamız da zorlukla dolu sezona hazır durumda, takım da hazır durumda. Bu sezonun üstesinden gelebilecek durumdayız.”


Yattara, geçen sezon çok ciddi sakatlık geçirdiğini ve tüm sezonu kaybettiğini hatırlatarak, “Şu anda gayet iyiyim. Oldukça iyi bir şekilde çalışıyorum, kendimi iyi hissediyorum. Yarın ile ilgili karar hocamıza ait. Hazırım, oynayacak durumdayım” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı sonrasında Ömer Erdoğan, Yattara'ya Bursaspor forması hediye edip başarılar diledi.


Bu arada, toplantının yapıldığı salonda klima olmaması nedeniyle aşırı sıcakta çalışan basın mensupları zor anlar yaşadı.


14 yıl önce