|

Yeni gözde Hleb

Taraftarların yıldız baskıları üzerine Gudjohnsen'den sonra Barcelona'lı Hleb gündeme alındı.

00:00 - 16/07/2009 Perşembe
Güncelleme: 03:49 - 16/07/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Yeni gözde Hleb
Yeni gözde Hleb

Çarşı grubunun düzenlediği şampiyonluk gecesinde taraftarların Quaresma başta olmak üzere yıldız transfer edilmesi baskısından bunalan başkan Yıldırım Demirören, soluğu teknik direktör Mustafa Denizli ile transfer görüşmesi yaparak aldı. Taraftarların baskısına rağmen kanatlarda Nihat, Holosko, Tello ve Serdar Özkan olduğu için Denizli'nin Quaresma'yı istemediği ve Barcelona'dan ayrılması gündeme gelen Gudjohnsen'den sonra Hleb'i de listesine aldığı öğrenildi. Her iki oyuncunun da hücum sahasının her bölgesinde oynama özelliği olduğunu belirten Denizli'nin, “Bobo gitmezse en azından bu futbolculardan birini Beşiktaş'ta görmek isterim” dediği öğrenildi.


Buonanotte'dan kötü haber

Beşiktaş'ın bir süredir ilgilendiği Arjantin'in River Plate takımından Diego Buonanotte'nin 1 yıl daha kalmaya karar verdiği iddia edildi. 21 yaşındaki orta saha oyuncusunun River Plate yöneticileriyle yaptığı görüşmede, “Beşiktaş benim için iyi bir vizyon olacaktı ama 5.7 milyon evuroluk teklifi kabul edemem” dediği öğrenildi. River Plate, 'Yeni Messi' diye adlandırılan futbolcu için 7 milyon euro bonservis bedeli istiyor.


Denizli futbolcuları motive ediyor

Beşiktaş, hazırlıklarını dün çift antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenmanda futbolcuların son derece istekli ve hırslı oldukları gözlenirken özellikle istasyon çalışmasında Denizli motive edici sözler söyledi. Bu arada sabahki idmanı eski futbolculardan Zlatko Iankov da izlerken sportif direktör olduğu Bulgaristan'ın Burgaz takımıyla hazırlık maçı yapılmasını teklif etti.


15 yıl önce