|

Yiğido tam gaz

Ligin ilk bölümünü zirvede tamamlayan Sivasspor tempoyu arttırdı. Hayrettin ve Abdurrahman dışında tam kadro çalışan kırmızı-beyazlıların hırslı ve istekli çalışmaları Teknik Direktör Bülent Uygun'u sevindirdi. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Sezer Badur ise Almanya'dan teklifler aldığını ve yurt dışına sıcak baktığını bildirdi.

00:00 - 4/01/2009 Pazar
Güncelleme: 02:10 - 4/01/2009 Pazar
Yeni Şafak
Yiğido tam gaz
Yiğido tam gaz

Süper Lig'in ilk yarı lideri Sivasspor Antalya'da hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde günde çift idmanla çalışmalarına devam eden “Yiğidolar', sabah antrenmanında kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. İdmana katılmayan Hayrettin ile Abdurrahman'ın hafif sakatlığı bulunduğu ve iki futbolcunun MR'larının çekileceği bildirildi.


BADUR'A TEKLİF YAĞIYOR

Antrenman öncesi açıklama yapan orta saha oyuncusu Sezer Badur, ligin ilk yarısında çok iyi bir performans sergileyerek geçen sezonki başarılarını sürdürdüklerini söyledi. Yurt dışından da transfer teklifleri aldığını Badur, “Alman kulüplerinden transfer teklifleri geldi. Üç büyük takımdan birine transfer olmazsam yurt dışında oynamak isterim' dedi.



15 yıl önce