|

Yıldırım Demirören: Emre'nin cezası vicdani değil hukuki

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, eleştirilerin hedefinde olan MHK'de sezon sonuna kadar bir değişim olmayacağını söyledi. Dermirören Caner Erkin'e küfürden dolayı ceza verilip Emre Belözoğlu'na verilmemesi hakkında ise dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
11:27 - 9/02/2018 Cuma
Güncelleme: 11:52 - 9/02/2018 Cuma
Diğer
Yıldırım Demirören merak edilen sorulara cevap verdi.
Yıldırım Demirören merak edilen sorulara cevap verdi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, MHK ile ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi.

"Bu numaralar eskide kaldı"

Habertürk'ten Serdar Ali Çelikler'e konuşan Demirören, "Kimse hakemler hakkında açıklama yapıp oynanacak maçlar üzerinden baskı kurmaya kalkmasın, bu numaralar eskide kaldı. Sezon sonuna kadar MHK’de bir değişim olmayacak" dedi.


"Tebligattan sonra hiç hakem değişmedi"

Mustafa Çulcu’nun “Hakemler değiştirildi” iddiasına da yanıt veren Demirören, şöyle konuştu;

  • "Tebligat yapıldıktan sonra bugüne kadar hiç hakem değişmedi. Tebligat yapılana kadar da birçok hakemin isminin bir maç için geçebilir. Bu maç için şunu mu verelim bunu mu tartışması yapılmıştır ama tebligat sonrası değişiklik olmadı. İddia sahipleri ispatla mükelleftir."

Caner ve Emre'ye verilen cezalar

Demirören, Caner Erkin-Emre Belözoğlu cezaları konusunda ise, "Caner’e verilen ceza hakemin görmediği alan üzerineydi. Emre meselesinde hakemin alanı içerisinde ve hakemin raporuna bağlı kalıyoruz. Vicdani değilse de hukuki" yanıtını verdi.

#Emre Belözoğlu
#Caner Erkin
#TFF
#Yıldırım Demirören
6 yıl önce