|

Zarate ve Hamit'in G.Saray yolu açıldı

İspanyol basını, Zarate'nin G.Saray'a transfer yolunun açılmak üzere olduğunu açıkladı. Hamit ise Real'in yeni sezon kadrosunda yer almayacaklar oyuncular arasında gösterdi

00:00 - 2/07/2012 Pazartesi
Güncelleme: 00:33 - 2/07/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Zarate ve Hamit'in G.Saray yolu açıldı
Zarate ve Hamit'in G.Saray yolu açıldı

Transfer gündemindeki isimleri 5 Temmuz'a kadar kadrosuna katmayı hedefleyen G.Saray'da olumlu gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basını G.Saray adına sevindirici haberlere yer verdi. İtalyan basınında adı G.Saray'la anılan Arjantinli forvet Mauro Zarate bu kez Marca gazetesinde sarı-kırmızılı kulübümüzle gündeme getirildi. İspanyol basını da Zarate'nin G.Saray'a transfer yolunun açılmak üzere olduğunu iddia etti. Marca gazetesi, Lazio'nun Barcelona'da yeterince forma şansı bulamayan Afellay ile ilgilendiğini ve bu transferin gerçekleşme aşamasında olduğunu belirtip, bunun İtalyan kulübünün Zarate'yi G.Saray'a vermesinin yolunu açacağını belirtti. Gazete haberinde, böylece Lazio'nun geçen sezon da İnter'e kiralık verdiği 25 yaşındaki Zarate'nin G.Saray'a transferi konusunda önünde engel kalmayacağını ifade etti. Marca gazetesi diğer haberinde G.Saray'ın uzun süredir haber beklediği ve ikna için uğraştığı Hamit Altıntop'a değindi. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun elinde geniş bir kadro olduğuna değinen gazete, Carvalho, Gago ve Diarra gibi isimlerle birlikte Hamit Altıntop'un da yeni sezon kadrosunda yer almayacak isimler arasında olduğunu belirtti.


Felipe Melo olmazsa Gago

Sarı-kırmızılı kulüp, Juventus ile Melo transferi için bugün masaya oturacak. İkinci Başkan Ali Dürüst, Brezilyalı oyuncunun transferi için İtalyan ekibiyle görüşecek. G.Saray, Melo konusunda Juventus ile anlaşamazsa Real Madrid ile yollarını ayıracak Gago'ya yönelecek.




12 yıl önce