|

Zico: Scolari Milli Takım'ı bırakmalı

Bir zamanlar Fenerbahçe'nin de teknik direktörlüğünü yapan Arthur Zico, Brezilya'nın Dünya Kupası'nda performansını değerlendirdi. Zico, 'Scolari'nin artık milli takımı bırakması lazım' dedi.

Eurosport
00:00 - 11/07/2014 Cuma
Güncelleme: 11:15 - 11/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Zico: Scolari Milli Takım'ı bırakmalı
Zico: Scolari Milli Takım'ı bırakmalı

Arthur Zico, Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki performansını değerlendirdi. Zico, Almanya karşısında alınan mağlubiyetin çok ağır olduğunun altını çizerken, Felipe Scolari'nin Milli Takım'daki görevinden ayrılması gerektiğini söyledi. Brezilya Milli Takımı'nın eski günlerine dönebilmesi için yeni teknik direktör ve yeni kadro yapılanmasına ihtiyacı olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, şu anda Sao Paoulo'nun teknik direktörlük görevi üstlenen Muricy Ramalho'nun bu görev için uygun olduğuna inandığını ifade etti.

Brezilya'yı beğenmedi

Brezilya Futbol Federasyonu'nun Ramalho için 2010 yılında bir teklif sunduğunu hatırlatan Zico, 59 yaşındaki teknik direktörün o dönem Fluminense'nin başında olduğu için bu teklifi geri çevirdiğini açıkladı. Neymar'ın Brezilya Milli Takımı'nın en iyisi olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, sadece Neymar'ın sergilediği performansın yeterli olmadığının altını çizdi. Ayrıca Hulk, Fred, Oscar gibi isimlerin kendilerini milli takıma veremediklerini sözlerine ekledi.

10 yıl önce