|

Zlatan gelir, niye gelmesin

Bordo-mavililerin başarılı futbolcusu, Zlatan İbrahimovic'in Türkiye'ye gelebileceğini belirterek, “Türkiye'ye van Persie de diğerleri de geliyor. Süper Lig bence Fransa Ligi'nden daha iyi. Zlatan gelirse de 60 gol atar” dedi

Yeni Şafak
04:00 - 28/08/2015 Cuma
Güncelleme: 03:38 - 28/08/2015 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin, İsveç Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı Zlatan İbrahimovic'in Türkiye'de futbol oynayabileceğini söyledi. Türk asıllı İsveçli oyuncu, gelecek yıl takımıyla sözleşmesi bitecek İbrahimovic'in sık sık adının Türk kulüpleriyle anılması konusunda, "İbrahimovic, Türkiye'ye gelir, niye gelmesin? Şu an 32 yaşında, 33 yaşına girecek. Bir yıl sonra neden gelmesin? Türkiye'ye van Persie de diğerleri de geliyor. Süper Lig bence Fransa'dan daha iyi" dedi. İbrahimovic'in transferle ilgili çok konuşmadığını söyleyen Erkan "Zlatan Trabzonspor'u, Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı biliyor. Neden gelmesin?" ifadesini kullandı.



REKORLARI ALT ÜST EDER


Golcü oyuncunun kalitesinin belli olduğunu kaydeden Trabzonsporlu futbolcu, "Zlatan İbrahimovic inanılmaz bir futbolcu, o anlatılmaz, onunla oynamak lazım. Burada en çok golü atan kim? Türkiye liginin rekoru kaç? Rekor diyelim 30'sa, Türkiye'de 60 gol atar. Kaliteli bir futbolcu. Her zaman onunla oynamak isterim. Trabzon'da birlikte oynamak isterim. Onunla oynamak bir başka, herkes ister" diye konuştu. Erkan Zengin, av merakı nedeniyle İbrahimovic'in Trabzon'a geleceği yönündeki söylemlerle ilgili olarak da "Trabzon'a gelmek istiyordu ama antrenmanlar nedeniyle gelemedi" şeklinde konuştu.



DAHA İYİ OLACAĞIM


Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında attığı gollerle Trabzonspor'a 6 puan kazandıran Erkan Zengin, "İki maçta da kazanıyoruz ve kazanmaktan öte çok iyi futbol oynuyoruz" diye konuştu. 4-5 aylık bir adaptasyon süreci yaşadığını anlatan tecrübeli futbolcu, “O süreci atlattım. Şu an performansımın yüzde 60-70'indeyim. Her şey daha güzel olacak ” şeklinde konuştu. Erkan, Beşiktaş maçında 133 km. çektiği şutla ilgili olarak ise, "O anda denk geldi. Bir daha olmaz herhalde" dedi.



Yumlu'dan Furkan'a moral

Tabzonspor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi gören Furkan Muhammet Usta'ya moral ziyaretinde bulundu. Çok mutlu olan Furkan, Trabzonspor taraftarı olmaktan bir kez daha gururduyduğunu söyledi. Yumlu iseFurkan'ın bir an önce iyileşmesini temenni ederek, acil şifalar diledi.



Douglas Trabzon'da Demirok Osmanlı'da


Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Rusya'nın Dinamo Moskova takımından Douglas Franco'yu Trabzon'a getirdi. Bugün yapılacak görüşmelerin ardından Brezilyalı stoperin transferinin netlik kazanacağı belirtildi. 27 yaşında ve 1.92 metre santimetre boyundaki futbolcunun garanti paranın ödeme şekli konusunda pürüzler olduğu öğrenildi. Bordo-mavililerin geçen sezon devre arasında Akhisar Belediye'den transfer ettiği Uğur Demirok, Osmanlıspor'a kiralandı. Daha önceden Ankara ekibine gitmeyi reddeden Uğur yaptığı görüşmeler sonrası teklifi kabul etti. Yatabare de Fransa'nın Montpellier kulübüne kiralandı.


#Erkan Zengin
#İsveç Milli Takımı
#Zlatan İbrahimovic
#Trabzonspor
9 yıl önce