|

Zlatan Ibrahimovic'in yeni adresini menajeri açıkladı

Yeni sezon öncesinde PSG'den ayrılarak Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a transfer olan Zlatan Ibrahimovic, yeni kulübüyle 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yıldız futbolcunun gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı netleşmezken menajeri futbolcunun yeni adresiyle ilgili futbolseverleri şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
16:04 - 15/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:19 - 15/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Manchester United'ın yıldızı Ibrahimovic'in futbol hayatını Napoli'de sonlandırmak istediği açıklandı.
Manchester United'ın yıldızı Ibrahimovic'in futbol hayatını Napoli'de sonlandırmak istediği açıklandı.

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic'in gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği şimdiden merak konusu oldu. Kırmızı Şeytanlar'la bir yıllık sözleşme imzalayan futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belirsizliğini korurken menajer Mino Raiola sürpriz bir açıklamada bulundu.



İsveçli futbolcunun Manchester United'da çok mutlu olduğunu ve yeni sözleşme ile ilgili olarak henüz karar vermediklerini ifade eden Raiola, Ibrahimovic'in futbol hayatını Napoli'de sonlandırmak istediğini açıkladı. 34 yaşındaki futbolcunun kendisini Napoli halkına çok yakın hissettiğini aktaran Raiola, Zlatan'ın İtalya'da futbol hayatına son vermesinin beklenebilir bir durum olduğunu söyledi.



Hatırlanacağı üzere İngiliz basını, Manchester United'ın 1 yıllık sözleşme imzalattığı Ibrahimovic'le gelecek sezon için de anlaşma sağlamak için görüşmelerde bulunduğunu aktarmıştı. Ancak futbolcunun menajerinin bu açıklamaları İsveçlinin İngiltere'den ayrılmayı düşündüğü şeklinde yorumlandı.







#Zlatan Ibrahimovic
#PSG
#Manchester United
#Napoli
8 yıl önce