|

ZOLA'DA İŞLEM TAMAM

Fenerbahçe yönetimi, Chelsea'li Zola ile her konuda anlaşmaya vardı. İtalyan yıldız 20 Mayıs'ta istanbul'a geliyor. Sarı-Lacivertliler, Oktay'dan sonra G.Antep'li Mert'le prensipte anlaştı

.
00:00 - 12/05/2000 Cuma
Güncelleme: 16:18 - 22/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
ZOLA'DA İŞLEM TAMAM
ZOLA'DA İŞLEM TAMAM
Pürüz kalmadı

Fenerbahçe yönetimi ilk transfer bombasını patlattı. Sarı-Lacivertliler, uzun süreder transferini gerçekleştirmek için girişimlerde bulunduğu Chelsea'nin İtalyan futbolcusu Zola ile dün prensipte anlaşma sağladı. Daha önce ailesi nedeniyle transferinde pürüz olan İtalyan futbolcuyla dün yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 2 yıl için 2.5 milyon sterlin teklifine "Evet" diyen İtalyan futbolcu, 20 Mayıs'ta İstanbul'a gelecek.

Oktay'dan sonra Mert'te bitti

Daha önce Oktay'ın transferi için Jetpa ile prensipte anlaşmaya varan Fenerbahçe, dün bu futbolcuyla birlikte Mert'i de renklerine bağladı. Başkan Aziz Yıldırım dün Jetpa Başkanı Fadıl Akgündüz ile Oktay'ın transferi için her konuda anlaştı. Bu futbolcunun transferinde iş sadece imzaya kaldı. Fenerbahçe, teknik direktör Mustafa Denizli'nin alınmasını istediği G.Antep'li Mert'le de anlaşmaya vardı.

24 yıl önce