|

AirPods’larını kaybetmemek için küpeye çevirdi

ABD'de yaşayan tasarımcı ve makyaj sanatçısı Gabrielle Reilly, AirPods’larını kulağına küpe yaptı. Sürekli kaybettiği için bu tasarımı geliştirdiğini açıklayan sanatçı, Twitter’dan paylaştığı bir video sonrası da Airings adını verdiği AirPods’ları satmaya başladı.

Yeni Şafak
14:05 - 2/02/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Apple'ın kablosuz kulaklıkları AirPods, Türkiye'de 1200 TL fiyatı etiketi ile satışa sunuluyor.
Apple'ın kablosuz kulaklıkları AirPods, Türkiye'de 1200 TL fiyatı etiketi ile satışa sunuluyor.

ABD'de yaşayan ve AirPods’unu sürekli kaybeden tasarımcı ve makyaj sanatçısı Gabrielle Reilly, bu duruma son verecek bir tasarım geliştirdi. Bu sayede artık AirPods’larını hiç kaybetmiyor.

AİRPODS’LARINI KAYBETMEMEK İÇİN KULAĞINA KÜPE YAPTI!

AirPods’larını sürekli kaybeden tasarımcı ve makyaj sanatçısı Gabrielle Reilly, söz konusu duruma son vermek için Apple’ın efsane kablosuz kulaklıklarını kulağına küpe yaptı. Aldığı AirPods’ları bir zincir ile kulağına küpe yapan Reilly, Twitter’da paylaştığı bir video ile de birçok kesimden büyük eleştiri toplarken bir taraftan da büyük bir beğeni topladı. Airings adını verdiği yeni tasarımı için Gabrielle Reilly şu açıklamada bulundu;


  • "AirPods'umu satın aldığımdan beri kaybedeceğim korkusuyla kendimi yiyip bitiriyordum. Küçüklüğümden beri takılarla ve tasarımla ilgili olduğum için aklıma böyle bir fikir geldi. Önce eski bir kolyemi parçalayarak küpe haline getirdim. Daha sonra da AirPods'uma entegre ettim. Son olarak da isim bulmam gerekiyordu. Ben de Airings adını verdim."

TASARLADIĞI AİRPODS’LARI SATMAYA BAŞLADI!

ABD'de yaşayan sanatçı Airings adını verdiği AirPods tasarımı tatmak için geliştirmediğini açıkladı. Lakin Twitter üzerinden paylaştığı videonun sonrası aldığı siparişlerin kararını değiştirdiğini açıklayan Gabrielle Reilly, kısa bir sürede hiç beklemediği kadar sipariş aldığını belirtti.

#Airings
#AirPods
#Gabrielle Reilly
#Apple
#Twitter
5 yıl önce