|

Finaldeki tek Türk şirketi Aradiom

Aradiom dünyanın 46 farklı noktasından mobil sektörde hizmet veren 163 firmanın katıldığı Mobile Peer Awards yarışmasında finalistler arasına giren ilk Türk firma oldu.

Melih Bayram Dede
00:00 - 28/01/2009 Çarşamba
Güncelleme: 13:59 - 28/01/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Finaldeki tek Türk şirketi Aradiom
Finaldeki tek Türk şirketi Aradiom

Mobil sektörde yarattığı farklı ve yenilikçi çözümlerle tüm dünyada ses getiren Aradiom, sahip olduğu mobil yazılım geliştirme platformu Aradiom Mobile FrameworkTM ile Mobile Peer Awards yarışmasında finallerde yarışmaya hak kazandı. İBB Mobil ve Global Mobil gibi farklı sektörlerden birçok mobil uygulamanın da yaratıcısı olan Aradiom, 16 Şubat'ta Barselona'da Türkiye'yi temsil edecek.


Yenilikçi yaklaşımıyla sektörde farklılık yaratan ve çözüm ürettiği tüm iş dallarında öncü olan Aradiom, 2001 yılında kuruldu. Aradiom, geliştirmiş olduğu Aradiom Mobile Framework ile kurumlara müşterileriyle her an etkileşim içerisinde olmasını sağlayan mobil uygulamalar ve şirketlerin çalışanlarına yönelik iş verimliliğini artırıcı kurumsal mobil çözümler sunuyor. RIM'in Türkiye'deki ilk çözüm ortağı olan Aradiom, yetkinliği ve tecrübesi ile Kurumsal BlackBerry Uygulamaları alanında da liderliğini koruyor.



15 yıl önce