|

Logitech tepeden tırnağa yenilendi

Logitech; logosundan, renk seçimlerine kadar oldukça köklü bir makyaja gitti. Yeni manzara kesinlikle seyre değer.

Yeni Şafak
13:51 - 8/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:52 - 8/07/2015 Çarşamba
Diğer

Dünyanın bir numaralı çevre ünite ve aksesuarları üreticisi olan Logitech, logosundan, renk seçimlerine kadar oldukça köklü bir makyaja soktu kendini.



Logitech'teki değişimin altında yatan temel dinamik, tasarım departmanının tamamıyla yenilenmesi ve başına da CDO (Chief Desing Officer > Baş Tasarımcı) getirilmesi.



Üstelik gelen isim, her ne kadar son kullanıcı cephesinde asıl yankıyı Nokia'nın Lumia projesiyle uyandırsa da, sektörde eski olanların ta Nokia 3210'dan (1999) tanıdıkları Nokia'nın eski tasarım şefi

Alastair Curtis gibi bir ayaklı deneyim

.







Logitech'in yeni logosu, eskisi ile kıyasladığımız vakit artık çok daha modern, sade ve en önemlisi de samimi bir havaya sahip. Keza bir diğer önemli değişiklik de Logi ismi altında yeni bir markanın daha hazırlanıyor oluşu. Henüz Logi markası altında ne tür ürünlerin geleceği belli değil ancak Logitech'in tech'inin (yani teknoloji kısmının) atıldığını göz önüne alırsak muhtemelen teknoloji dışı (ya da teknoloji dışı olmasa da bile en azından teknolojiyle organik bir bağı olmayan) bir sürpriz kategori ile karşılaşabiliriz.





Evet; Logitech'in değişim videosu aşağıda:





#logitech
#lumia
#fare
9 yıl önce