|

Rus milyarder internette gezinen herkese para dağıtacak

Rus bir milyarder internette gezinirken insanların para kazanacağı bir sistem kurdu. Bu sistem sayesinde insanlar izlediğiniz reklamların, okuduğunuz haberlerin, açtığınız e postaların ve internette yaptığı hemen hemen her şeyi için para kazanmasını sağlayacak.

Yeni Şafak
10:48 - 7/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:01 - 7/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Ödemelerini kripto para ile yapacak.
Ödemelerini kripto para ile yapacak.

Rus bir milyarder insanların internette gezinmeleri, YouTube reklamlarını izlemeleri ve mobil oyun oynamaları karşılığında insanlara para ödemeyi planlıyor. Bunun için yeni bir sistem geliştiren milyarder Gurinovich adındaki bir şirket ile bu sistemi dünya çapında uygulamaya koymaya hazırlanıyor.


Kripto para birimi piyasasının son dönemlerde oldukça rağbet görmesini de göz önünde bulunduran milyarder bu ödemelerini de kripto para birimi olan MyTime ile ödemeyi planlıyor. Bu sistemde izlediğiniz reklamların, okuduğunuz haberlerin, açtığınız e postaların ve internette yaptığınız hemen hemen her şeyi bir araya getirerek insanların para kazanmasını istiyor.

Söz konusu kurulan sistem insanların internette geçirdiği dakika sayısını doğrulayarak karşılığında MYTC isimli bir kripto paraya çeviriyor. İnsanların internetsiz biran bile zaman geçiremediği şu dönemde yapılacak bu işlem ise insanların kulağına oldukça hoş geliyor.


Yaptığı açıklamada yatırımcı olan milyarder ayda 1 saatlik reklam izlemesi karşılığında 20 TL gibi bir ücret ödüyor. Ayrıca artık para kazanmaya ihtiyacı olmadığını açıklayan MyTime’ın kurucusu Eduard Gurinovich, insanların en çok vakit geçirdiği internet sayesinde para kazanmaları gerektiğini düşünüyor.

#İnternet
#Kripto para
#Eduard Gurinovich
6 yıl önce