|

Steve Jobs'un fragmanı yayınlandı

iPhone ile birlikte 'yeni dünyanın' kapılarını açan Steve Jobs'un hayatı ikinci kez beyazperdeye taşınıyor. Fragman yayınlandı.

Yeni Şafak
10:28 - 2/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 11:38 - 2/07/2015 Perşembe
Diğer

iPhone ile birlikte 'yeni dünyanın' kapılarını açan, çağımızın en büyük dahileri arasındaki Steve Jobs'un hayatı ikinci kez beyazperdeye taşınıyor.



İlk olarak bundan 2 yıl önce vizyona giren Jobs filmiyle, teknoloji dünyasının dışarısında kalan kitlelerin de bir parça olsun daha yakından tanımaya fırsat bulduğu Steve Jobs hakkında çekilen bu ikinci filmin ismi doğrudan

Steve Jobs

olacak.



Yönetmenliğini başta

Trainspotting

olmak üzere

Milyoner (
Slumdog Millionaire
)

ve

127 Saat

gibi sinema dünyasına damgasına vuran pek çok başarılı filmin arkasındaki isim olan, Oscar (1), Altın Küre (1) ve BAFTA (3) ödüllü Danny Boyle'un üstlendiği Steve Jobs'ta, Jobs'u canlandıracak karakter ise

Açlık, X-Men (First Class)

ve

Soysuzlar Çetesi

gibi yapımlardan tanıdığımız Michael Fassbender olarak belirlenmiş.



ABD'de 9 Ekim tarihinde (ülkemizde 30 Ekim) vizyona girecek oluşundan hareketle Oscar yarışının da iddialı oyuncularından birisi olacağını tahmin ettiğimiz Steve Jobs'un büyük potansiyel vaat etmesinin bir diğer önemli sebebi de Walter Isacsson'un yazdığı ve Steve Jobs hakkında kaleme alınan en iyi biyografik roman olarak gösterilen aynı ismi taşıyan kitaptan uyarlanmış oluşu. Bu açıdan baktığımızda ilk filme kıyasla daha tarafsız ve eleştirel bir bakışa sahip olacağını öngörebiliriz ki fragmanda da bunun ipuçları verilmiş zaten.



Aşağıdan izleyebilirsiniz:








#apple
#steve jobs
#iphone
#akıllı telefon
#Walter Isacsson
#Danny Boyle
#Michael Fassbender
9 yıl önce