|

Tesla aracını çadırda üretecek

Dünyanın önde gelen elektrikli otomobil üreticisi olan Tesla, siparişleri yetiştirebilmek için çadır kuracak. 45 metre uzunluğunda kurmayı planladığı çadırda Tesla Model 3 aracının üretimini yaparak siparişleri yetiştirmeye çalışacak.

Yeni Şafak
11:28 - 24/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Tesla daha az maliyet gerektirdiği için üretim bandını çadıra kurmayı planlıyor.
Tesla daha az maliyet gerektirdiği için üretim bandını çadıra kurmayı planlıyor.

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla Model 3 üretimi için aldığı ön siparişleri bildiğiniz gibi yetiştirmekte zorlanıyor. Ön sipariş için müşterilerinden paraları toplayan Tesla, söz verdiği tarihlere araçları yetiştirebilmek için tüm gücüyle çalışıyor ve çözüm yolları arıyor. Mali sıkıntılarla da bir yandan boğuşan firma, üretimi hızlandırmanın kolay ve daha az maliyetli bir yolunu bulmuş gibi görünüyor.


Yüzbinlerce Tesla Model 3 üretecek

Müşterilerine vaat ettiği tarihte araçlarını yetiştirmek için hummalı bir çalışma yürüten Tesla, üretim bandı için uygun maliyetli çadır kurmayı planlıyor. Üretim bandını genişletmek için fabrikada yer açmak hem zor hem de yüksek maliyet gerektiriyor. Bu durumu atlatabilmek için firma çadırda karar kılmış durumda.

45 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde bir çadır kurmayı planlayan teknoloji devi, araç montaj işlemini gerçekleştirecek.

#Tesla
#Model 3
#Çadır
6 yıl önce