|

Yeni Şafak artık tablette!

Yeni Şafak Android uygulaması şimdi tabletler için optimize edildi. Bu güncelleme ile Yeni Şafak'ın yenilenen haber okuma deneyimini tabletinize taşıyabilirsiniz.

Yeni Şafak
11:45 - 3/04/2015 Cuma
Güncelleme: 12:33 - 3/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

Albayrak Grubu'nun dijital yayıncılık alanındaki şirketi Piri Medya tarafından geliştirilen Yeni Şafak Android uygulaması, tablet kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Yeni Şafak uygulamasına tabletten ulaşmak isteyen kullanıcılar, Google Play'den güncelleme yaparak eşsiz bir haber okuma deneyimine erişebilir.



Uygulamada son gerçekleştirilen düzenlemeler;



- Tablete uygun yatay kullanım seçeneği eklendi



- Haber listeleme görünümü yenilendi



- Gazete Manşetleri görüntüleme yenilendi



- İlgili haberler ve yazarlar arasında geçişi kolaylaştıran yan menü eklendi.



- Hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler yapıldı.



Yeni Şafak Android uygulamasını



Yeni Şafak iOS uygulamasını



Yeni Şafak tablet kullanıcıları için hazır... AYŞE ÇOLPAN 2015-04-03T12:28:29.8838225+03:00 Yeni Şafak tablet kullanıcıları için hazır...

Android uygulamasının öne çıkan özellikleri


"Bildirimler" özelliğiyle son dakika haberleri anında telefonunuza gönderen uygulama, gündeme dair önemli gelişmeleri önce Yeni Şafak okucuyucusuna ulaştırıyor. Haberin fotoğrafına ve içeriğine tek tuşla erişeceksiniz. Bildirim ile çok önemli canlı yayınları da anında cebinizden takip edebileceksiniz.



Çok kullanışlı tasarım


Haberler arasında sağa ve sola kaydırarak kolayca gezinebilme imkanı sunan uygulamanın gündem, dünya, ekonomi, spor, teknoloji, hayat kategorilerine sol üst köşede bulunan menü sekmesinden erişiliyor. Her kategori kendi özel sayfasında manşetlerini ve geçmişe yönelik haberlerini barındırıyor. Haberlere tıkladığınızda sağ üst köşeden yazı boyutlarını ve paylaşmak istediğiniz diğer uygulamaları seçebiliyorsunuz.



5 pratik bölüm


Günlük gazete manşetlerine, piyasa notlarına, hava durumuna, namaz vakitlerine ve Tvnet canlı yayınına yer veren uygulamanın video ve foto galeri bölümleri de hızlı erişim konusunda zirveyi koruyor.










#yeni şafak tablet
#yeni şafak android
#yeni şafak uygulama
9 yıl önce