|

Dizi ekranında eski - yeni rekabeti başlıyor

Yeni yayın döneminin dizileri izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Yeniler bir taraftan birbirleriyle bir taraftan da geçen sezonun sevilen dizileriyle rekabet ediyor

00:00 - 4/09/2007 Salı
Güncelleme: 01:06 - 4/09/2007 Salı
Yeni Şafak
Dizi ekranında eski - yeni rekabeti başlıyor
Dizi ekranında eski - yeni rekabeti başlıyor

Yeni yayın döneminin dizileri izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Yeniler bir taraftan birbirleriyle bir taraftan da geçen sezonun sevilen dizileriyle rekabet ediyor. Yarışta bir de yaz dizileri var. Bu kadar çok dizi arasında kimin gidip kimin kalacağına ise izleyici karar verecek. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek yeni dizilerden biri Oğlum İçin. Fatma Girik ve Eemrah'ın başrollerini paylaştığı dizi, kayınbiraderini öldürdüğü gerekçesiyle hapiste yatan Kemal'in suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.


SHOW / 20.00

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in rol aldığı Binbir Gece özel bölümüyle ekrana geliyor.

KANAL D / 22.15
Mine Tugay ve Atılgan Gümüş'ün rol aldığı Benben Baba Olmaz'da bu kez Sonerve Sevil arasında Efe'nin sünneti tartışması yaşanıyor. Soner geleneksel yöntemleri savunurken Sevil hastanede sünnet istiyor. Tüm sorunlar hallolurken Soner Sevil'den gizli bir sünnet düğünü yapmaya karar veriyor.

STAR / 20.30
Ferdi Tayfur ve Şerif Sezer'in başrollerini paylaştığı Yersiz Yurtsuz'da, Mehmet Emin'in silah doğrulttuğu Suna, ölüme razı olmuşken İshak geliyor ve Suna'ya sıkılan kurşuna kendini siper ediyor. Mehmet Emin bir kavgada yörenin zengin ailelerinden birinin oğlunu vuruyor. Aile, dökülen kanlarına karşılık kan akıtmak isiyor.

ATV / 20.00

17 yıl önce