|

Kabus gibi bir yolculuk

Todd Phillips''in yönettiği ''Git Başımdan''ın başrollerinde, hayatlarını değiştiren, acımasız bir yolculukta birbirlerine eşlik etmek durumunda kalan alışılmadık ikili olarak Robert Downey Jr. ve Zach Galifianakis yer alıyor.

.
00:00 - 7/09/2013 Cumartesi
Güncelleme: 23:01 - 6/09/2013 Cuma
Yeni Şafak
Kabus gibi bir yolculuk
Kabus gibi bir yolculuk

Robert Downey Jr ve Zach Galifianakis''in başrollerini üstlendiği Git Başımdan televizyonda ilk kez bu akşam izleyenlerle buluşuyor. Filmin konusu kısaca şöyle, Peter Highman beş gün sonra karısı doğum yapacak ve ilk çocuklarını dünyaya getirecek bir baba adayıdır. Peter Atlanta''dan doğuma yetişmek ve karısının yanında olmak için uçağını yakalamaya çalışırken, birden tüm programı alt üst olur. Sonunda, kendisini Ethan Tremblay''in arabasında bulur.

DOĞUMA YETİŞMEK HİÇ KOLAY OLMAYACAK

Zamanında doğuma yetişebilmek için tüm ülkeyi bir uçtan diğerine bu yeni yol arkadaşı ile aşmak durumundadır. Ethan ve köpeği ile yolculukları, birkaç arabanın hurdaya döndüğü, birçok arkadaşlığın bozulduğu ve Peter''ın sinirlerinin iyice gerildiği bir maceraya dönüşür.

Orijinal Adı: Due Date Yönetmen: Todd Phillips Oyuncular: Robert Downey Jr, Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Juliette Lewis Türü: Komedi Yapım Yılı: 2010 STAR 22.30


11 yıl önce