|

TikTok Now tanıtıldı: Özellikleri neler?

Sevilen eğlence platformu TikTok, her geçen gün yeniliklerle gelmeye devam ediyor. Yeni formatta kullanıcılar ön ve arka kamerayı aynı anda kullanarak fotoğraf veya 10 saniyelik video paylaşabilecek. Kullanıcılarına daha özel ve keyifli bir deneyim sunmayı planladıklarının altını çizen TikTok topluluğunu geliştirmeye, zenginleştirmeye ve genişletmeye devam edeceğini bildiriyor. Peki TikTok Now’da başka hangi özellikler olacak? İşte detaylar...

12:08 - 16/09/2022 Cuma
Güncelleme: 13:57 - 16/09/2022 Cuma
Yeni Şafak
TikTok Now
TikTok Now
Kullanıcı deneyimine daha anlık bir yaklaşım kazandırmayı hedefleyen platform, kullanıcıların kendilerine en yakın hissettikleri ile olan etkileşimini bu yöntemle derinleştirmeyi hedefliyor. TikTok, geçtiğimiz dönemlerde
BeReal
’e benzer özellik üzerinde çalıştığı ile gündeme gelmişti. Şimdi ise
TikTok Now
resmen tanıtıldı.

TikTok Now nedir, özellikleri neler?

>
TikTok Now, sizi ve arkadaşlarınızın o an ne yaptığını ön ve arka kamerayı kullanarak yakalamaya davet ediyor. Her gün, 10 saniyelik video veya bir fotoğraf paylaşmanızı isteyen bildirimler alacaksınız ve neler yaptığınızı kolayca paylaşabileceksiniz.
>
TikTok Now özelliğinin topluluğun güvenliği ve gizliliği göz önünde bulundurarak geliştirildiğinin altını çizen platform, bu yeni içeriklerin kimler tarafından görüntülenebileceğini de içerik üreticilerine bırakıyor.
>
En büyük önceliklerinden biri güvenlik olan TikTok, yeni özelliği kapsamında üretilen içerikler için yalnızca arkadaşlarla paylaşma olanağı sağlıyor.
>
Aynı zamanda 16 yaş altı kullanıcıların da hesapları otomatik olarak gizliye alınacak. 18 yaş altındaki hiçbir kullanıcının içeriği keşfet bölümüne düşmeyecek. 13-15 yaş arası kullanıcılar, uygunsuz yorumları engellemek için yorum yapma özelliğini sadece arkadaşlarıyla sınırlayabilecek.
>
18 yaşın üzerindeki kullanıcıların paylaşım seçenekleriyse daha çeşitli olacak. Eğer böyle bir tercihte bulunurlarsa 18 yaş üzerindeki kullanıcıların içerikleri kendi bölgelerindeki diğer kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek ancak karşılıklı takipleşmediği kimseden yorum veya etkileşim alamayacak.
#TikTok Now
#BeReal
#sosyal medya
#güncelleme
2 yıl önce