|

Trabzonspor: 6 - Serhat Ardahanspor: 0 maçı özeti - ZTK

Trabzonspor Serhat Ardahanspor maçı özetini ve gollerini buradan görebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Trabzonspor ile Serhat Ardahanspor karşılaştı. Mücalenin geniş özetini, gollerini ve detaylı bilgilerini haberimizden inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:09 - 21/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 20:55 - 21/09/2016 Çarşamba
DHA

Trabzonspor Serhat Ardahanspor maçı özeti ve golleri izleme ekranını sizlerle paylaşıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Trabzonspor ile Serhat Ardahanspor karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Trabzonspor mçaı 6-0'lık skor ile kazanmayı başardı. Bu mücadelenin özet görüntülerini ve maç hakkındaki bilgileri haberimizden bulabilirsiniz.






MAÇTAN NOTLAR


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası 2inci eleme turunda Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Grup takımlarından Serhat Ardahanspor karşısında kadroda beklenen köklü değişimi yapmadı. Genç oyuncuları kulübede oturtan deneyimli teknik adam, ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 11'inde 6 değişiklik yaptı.



3 İSİM İLK KEZ KADRODA

Trabzonsporda genç oyuncular Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı ve Ramil Sheidaev bu sezon ilk kez Serhat Ardahanspor karşılaşmasında 18 kişilik maç kadrosunda kendilerine şans buldu. Dame Ndoye, Akakpo ve Esteban ise, Serhat Ardahanspor karşılaşmasıyla bu sezon ilk kez bir maça 11de başladı.



SERHAT ARDAHAN TARAFTARLARI TRİBÜNDE YERİNİ ALDI

Trabzonspor-Serhat Ardahanspor mücadelesinde konuk ekibin taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Bordo mavililer cezası nedeniyle bu maça taraftarlarından yoksun çıkarken, yaklaşık 100 civarında konuk ekip taraftarı ise Avni Aker tribünlerinde kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldı.



HAKEMLER MAÇ ÖNCESİ STATDA İNCELEME YAPTI

Trabzonda önceki geceden beri aralıksız olarak devam eden yağış nedeniyle Avni Aker Stadyumunun zeminin bir bölümü de su topladı. Maç öncesinde hakem Özgüç Türkalp, yardımcılarıyla birlikte yaptığı incelemede stat zeminin futbol oynamaya elverişli olduğuna karar verdi.



YÖNETİM YALNIZ BIRAKMADI

Trabzonspor yönetimi, Serhat Ardahanspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2inci eleme turu karşılaşmasında takımı yalnız bırakmadı. Bordo mavili yönetimin büyük çoğunluğu tribünde yer alarak karşılaşmayı takip etti.



TRABZONCELL VE TRABZONNET İLE ÇALIŞMALAR SONA ERDİ

Trabzonspor Kulübü, yaklaşık 7 yıldır Türk Telekom ile birlikte yapılan TrabzonCell hatları ve TrabzonNet internet ile olan çalışmaların sona erdiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Bu süreçte Türk Telekom çalışanlarına TrabzonCell ve TrabzonNet markasına verdikleri emek, destek ve iş birlikleri için teşekkür ederiz. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte Yeniden Doğuş mottosuyla yola çıktığımız ve 50inci yılı milat olarak kabul ettiğimiz bu dönemde, Trabzonsporumuzu daha ileriye taşımak amacıyla başlattığımız çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz. Telekomünikasyon altyapısını artık Turkcell 61Cell projesinde buluşturuyor ve tüm taraftarlarımızı 61Cellli hatlara geçerek kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz denildi.



#Trabzonspor
#Serhat Ardahanspor
#Ziraat Türkiye Kupası
#Maç özeti
8 yıl önce