|

Trabzonspor Jan Durica ile 2 yıllık sözleşme imzaladı - Jan Durica kimdir?

Trabzonspor Jan Durica ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig'in yeni sezonuna güçlü bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavililer son olarak Slovak futbolcu Jan Durica'yı kadrosuna kattı. Peki Jan Durica kimdir? İşte tüm detaylar.

Yeni Şafak
18:01 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 15:22 - 22/07/2016 Cuma
Diğer

Trabzonspor, Slovakyalı futbolcu Jan Durica ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Peki Jan Durica kimdir? Trabzonspor'un yeni transferleri ile ilgili en son gelişmeleri ve detaylı bilgileri yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.



Trabzonspor görüşmelere başladığı serbest statüdeki Jan Durica'yı önce İstanbul'daki Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçirdi. Bütün testleri olumlu çıkan Durica ile daha sonra 2 yıllık sözleşme imzalandı.



Jan Durica kimdir?


Ján Ďurica (d. 10 Aralık 1981 , Dunajská Streda) Rusya'da Lokomotiv Moskova forması giymekte olan Slovakyalı futbolcudur. Oyuncu aynı zamanda Slovakya Millî Futbol Takımı forması da giymektedir. Uluslararası düzeyde Slovakya adına 19 resmi karşılaşmaya çıkmıştır.[1] Uluslararası ve kulüp düzeyinde kilit bir oyuncudur. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Artmedia Bratislava ile büyük bir başarı yakaladıktan sonra FK Saturn'e transfer olmuştur. En son olarak 31 Ocak 2009'da Lokomotiv Moskova ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.



#Jan Durica
#Trabzonspor
#Jan Durica kimdir
#Transfer
8 yıl önce