|
Son kurban Adana

Kadıköy''de Fenerbahçe''nin son kurbanı Adanaspor oldu. Ligde oynadığı 13 maçı kayıpsız geçen Sarı-Lacivertliler, Adanaspor''u 15 dakikada çözdü, sonra da farka gitti.

Fenerbahçe''de takımda direkt oynayan 4 as futbolcu yok. Yedek kulübesinde ise Andersson ve Baliç''in dışında ismi duyulmuş futbolcu yok. Ancak bütün bu şartlara rağmen takım olma yolunda büyük adımlar atan Denizli''nin talebeleri ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen Adanaspor''u rahat geçtiler. İlk yarıda Rapaiç ve Ali Güneş''in attığı iki golün yanısıra Serhat, Rapaiç''le yüzde yüz gol fırsatlarını değerlendiremedi.

Kolay maçları zor günlerinde kurtaran Rapaiç dün akşam yine sahnedeydi. Hırvat futbolcu attığı iki golün yanısıra yaptığı süper asistler ve oynadığı futbolla gecenin kahramanı oldu.

Fenerbahçe Adanaspor galibiyetiyle deplasmanda oynayacağı Denizlispor, Gençlerbirliği ve Ankaragücü maçları öncesi moral kazandı. Üstelik cezalı futbolcuların böylesine kolay bir maça denk gelmesi Fenerbahçe''nin şansıydı. Çünkü Fenerbahçe bu maçta Ogün ve Abdullah gibi kilit isimlerin yokluğunu hiç aramadı.

Fenerbahçe belki de beklediğinden daha kolay bir galibiyet aldı. Sarı-Lacivertli takımın kadrosu her geçen gün biraz daha oturuyor. Adanaspor''un ise böyle bir Fenerbahçe karşısında hem de Kadıköy''de hiç şansı yoktu.

23 yıl önce
Son kurban Adana
Tituslaşma ile yeni Titus’unu bekleme arasında Kudüs
İslâmî hareketten kavramlar savaşına…
Yaşama Sanatı ve Sinema
Bizim sorunumuz ne?
İran’da değişimin ayak sesleri…