|
"Jardel'e son mektup..."
Ben bıktım yazmaktan, siz sıkıldınız hergün okumaktan, Galatasaray yorulmadı şu adamı satabilmek için Atatürk Hava Limanı'ndan Avrupa'ya uçmaktan. Kim demeye hiç hacet yok, namı diğer Brezilya'lı Jardel efendiden bahsediyorum.

Spor yazarı olduğumuz için eşimiz dostumuz, taraftar maraftar herkes bize soruyor. "Jardel'in durumu ne" diye. İnanın cevap bulamıyorum. Gitse de kurtulsak diyorum adam çam sakızı gibi. Nihayet Galatasaray'da baktı ki pabuç pahalı, alan yok, kalacak dedi. Futbolu ile muhakkak faydalı olur, gol atar, maç kazandırır. Ama yeter be kardeşim sabrımızı kaçırdığın yetmiyormuş gibi kötü, çok kötü örnek oldun. Parayı sevdiğin aşikar. Akıllı adamsın belki seni de bir zamanlar hem top oynayıp hem de "şarlatanlık" yapan, Çanakkale Dardanelspor'u küme düşüren renkdaşın "Kompela" gibi ekranlara çıkartırlar parana para katarsın. Nasıl olsa demiştin ki "Karımı boşarım, paramı alırım"...

Bu tür yazı yazmayı sevmeyiz ama üstümüze geliyorsun Jardel. Galatasaray gibi kulübü kusura bakmasınlar ama parmağında oynatıyor, dalganı geçiyorsun. Bir daha Jardel hakkında yazmayacağım. Sarı-kırmızılı forma altında çık futbolunu oynaki kendini sevdiresin. Önünde Lig ve Şampiyonlar Ligi maratonu var. At gollerini, yap pazarını, ondan sonra nereye gidersen git.
#Jardel
#Galatasaray
#Son mektup
23 yıl önce
"Jardel'e son mektup..."
Site kültürüne karşı mahalle kültürü
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit