|
Fener ölmüş ağlayanı yok!

Bir 90 dakika düşünün ki, maçın favorisi takımın tek pozisyonu yok. Kadroda Kuyt, Krasiç, Stoch"ların olduğu bir takım doğru dürüst atak yapamıyor. Eğer takım kötüyse ben teknik direktöre kabahat bulurum.

Dolayısıyla Kasımpaşaspor-Fenerbahçe maçı için söylenecek fazla bir şey yok. Neyi yorumlayacaksınız ki? İlk yarı uyku getirecek bir oyun vardı sahada. İkinci yarı tamamen Kasımpaşaspor"un kontrolünde bir oyun vardı. Maçı hak ederek kazandı Kasımpaşa. Harika bir takım olmuşlar. Metin Diyadin"i tebrik etmek lazım. Bu arada Diyadin niçin gönderildi, hâlâ bilmiyorum.

Fenerbahçe"nin çok sorunları var. Takım iyi oynamıyor. "Futbolcu oynamıyorsa ben ne yapayım demek" çare değil. Ortada başarısızlık varsa bunun sorumlusu teknik direktördür. İki Vaslui maçının birini can havliyle kazandın. Spartak Moskova"ya elendin. Marsilya"ya 2-0"dan maç verdin. TFF Süper Kupa maçında takımı geri yasladığın için Galatasaray"a kaybettin.

İki sene önce hem Lille"e hem de Young Boys"a elendin. Hıncal Uluç"un dediği gibi bir ayda iki kez Avrupa"ya veda ettin.

Alex oynasa oynamasa, Aykut gitse gitmese her şeyi söyleyebilirsiniz. Ama ortada sorun varsa teknik direktör ve Başkan sorumludur. Ötesi laf-i güzaftır.

Ordu"nun yürekli oyunu!

Galatasaray her daim pres yaparak oynuyor. İlk 20-25 dakikada rakibi boğuyor, gol buluyor. Ama defansı büyük arıza. Hem Semih hem Cris ağır adamlar ve arkaya atılan her top sıkıntı demek.

Gerçi maçın ilk yarısı Galatasaray gol pozisyonlarına da girdi ama bunlar istenilen sonuçları vermedi. Hasan Kabze"nin muhteşem golü Galatasaray için şok oldu ve ikinci yarı işler Orduspor"un lehine döndü.

İkinci yarı Galatasaray çok öne çıktı ve arkada derin boşluklar bıraktı. İkinci yediği golden sonra da maç bitti. Fatih Terim"in defansa çok dikkat etmesi lazım. Galatasaray şimdi Braga maçına çıkacak. Mutlaka kazanması lazım. Yenilgi ya da beraberlik gruptan çıkmasını zorlaştırır. Braga deyip "kesin yenerim" demek işi zora sokar.

Trabzon"un işi zor!

Geçen haftaki Fenerbahçe maçında eğer Olcan biraz futbol bilse oyun farka giderdi. Aynı Olcan"ın Mersin maçında ikinci yarı kaleciyle karşı karşıya geldiği bir pozisyon var. İlk anda vursa gol olacak ama Olcan topu ezdi.

Şenol Güneş"in Olcan"a futbolun bazı temel basit gerçeklerini anlatması ve sade oynamasını izah etmesi lazım.

Trabzonspor"da defans bloğuyla hücum arasında ciddi boşluklar var. Kimse kimseye yardım etmiyor. Mersin ileride biraz becerikli olsa maçı alırdı. Trabzon"un bu oyuncu kadrosuyla çok fazla üretken olacak bir yapısı yok. Burada iş tamamen Şenol Hoca"ya düşüyor. Ya sistemi değiştirecek ya da oyuncuların kulağını çekecek.

12 yıl önce
Fener ölmüş ağlayanı yok!
Kara dinlilerle milletin savaşı
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit