|
Güzelliğin sırrı havuç!

Havuç sağlık ve güzellik için gerçek bir nimet. Cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korurken sağlıklı bir bronzluk içinde zemin hazırlıyor. Üstelik az kalori içeriyor. Havuç ağırlıklı bir diyet ile hem güzelleşin hem sağlık kazanın hem de kilo verin.

Havuç ile cilt besleyici maske: 1 havucu temizleyip robotta ezin. 2 kaşık lor peyniri ve 1 çorba kaşığı mısır nişastası ilave edip karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı yüzünüze ve boynunuza sürün. Ilık su ile durulayıp, ılık havlu ile tampon yapın.

Işıltılı cilt için: 1 havuç ve yarım elmayı robotta ezin. Yarım limon suyu ve yarım portakal suyunu ilave edip karıştırın. Bu şifalı su her sabah kahvaltısında için.

Pürüzsüz ve ışıltılı bir bronzluk maskesi: 10 çorba kaşığı havuç suyunu 5 çorba kaşığı zeytinyağı ile karıştırıp banyodan sonra tüm vücudunuza masaj yaparak sürün. Pürüzsüz ve ışıltılı bir bronzluk sağlar. Hazırlanan losyonu vücutta en az 2 saat tutup, ılık suyla yıkayın.

Her şeyin fazlası zarar diyet yaparken günde 4 havuçtan fazla yemeyin. Çünkü havuçta bulunan betakarotan fazla alındığında baş ağrısı yapıp, karaciğeri yarabilir.

Cevizli peynirli kuskus

Malzemeler: 1 su bardağı kuskus, 1/2 su bardağı beyaz peynir, 1 avuç dövülmüş ceviz, 2 çorba kaşığı sıvı yağ, tuz.

Yapılışı: Kuskusu 9-10 dk. kaynar tuzlu suda haşlayın. (Mümkünse besin değerlerinin kaybolmaması için az su kullanıp suyunu çektirin.) Sıvı yağı tencereye alıp iyice karıştırın. Cevizleri ekleyip bir süre kuskusu dinlendirin. Beyaz peynir ile süsleyip servis yapın.

٪d سنوات قبل
Güzelliğin sırrı havuç!
Seçimi bırak sahaya odaklan
İsrail yalnızlaşırken Starbucks’ın açıklayamadığı gerçek
Sîdî Ukbe Ulucamii Müslüman Batı dünyasındaki dini yapılarının atasıdır
Randevu sistemi, kamu iletişimi ve ötesi
Dövizde çözülme hızlandı: Bir haftada 15 milyar USD