|
Özrümüzü kabul et sevgili Avcı

Bu mudur Beşiktaş taraftarlığı?!. Beşiktaş hayranlığı!.. Takımınıza olan sevginizi ifade tarzınız bu mudur sizlerin!..

Beşiktaşlılık duruşunun neresine koyacağız bu iğrenç sözlükleri!..

Spor etiğine inanan gerçek Beşiktaş''lıların utançtan yüzlerini kızartan bu galiz küfürleri!..

Neresine sığdıracağız!..

Ne yani, Abullah Avcı, oyuncularına, “Kaleyi açın Beşiktaş forvetleri üzerinize gelince sakın müdahalede bulunmayın...” mı diyecekti!..

Beşiktaşın has evladı Rıza Çalımbay Eskişehirspor''lu futbolcularına böyle mi söylüyor?..

Efsane kaptanımız Samet Aybaba Gençlerbirliği maçında oyuncularına bu talimatı mı verecek?!..

Yaşamında Beşiktaş''a olan sevgisini her daim belirten Mustafa Denizli hocamız, Fenerbahçe ve Galatasaray''ı çalıştırırken, gönlündeki takıma geçit mi veriyordu?!.

Elbette hayır!.. Bin defa, milyon kere hayır!..

Onlar, profesyonelliğin gereğini yerine getirip ekmek yedikleri yere ihanet etmeyi akıllarından bile geçirmezken sizler, hangi akla hizmet, efendilik timsali ve tam anlamı ile centilmen bir hoca olan sayın Abdullah Avcı''ya Cim Bom uşağı damgasını vurmaya kalkışırsınız!..

Boşuna, “Hafızayı beşer nisyan ile malüldür..'' dememişler.. Aynı hocanın geçtiğimiz sezonda Fenerbahçe''yi 2-0''la geçtikten sonra Galatasaray ile 90+2 de Ümit Karan''ın golü sayesinde 2-2 berabere kaldığını ne çabuk unuttunuz!..

Sevgili Avcı''nın sarı kırmızılı renklere gönül vermesi, sizlere göre onun Galatasaray''a maç satacağı anlamına mı geliyor?!..

Böylesine dar kafalı, spor etiğinden bu denli yoksun, kulübüne daima zarar veren bu kişiliksiz insanlara taraftar demeye bile dilim varmıyor!..

Çarşı Grubu, eğer hala trübinlerin lideri olduğu iddiasında ise, Beşiktaş''a ve Beşiktaşlılık duruşuna hiç yakışmayan ve de kulübü, manevi olduğu kadar maddi zararlara uğratan bu insanları, bugünden tezi yok, İnönü''den uzaklaştırmalı, seslerini kesmeli!..

Bir Beşiktaş''lı ve siyah-beyaz renklere gönül veren bir sporsever olarak, benim gibi düşündüğüne yürekten inandığım milyonlarca gerçek Kartalsever ve şahsım adına, aslında sadece Genç Milli Takımımıza unutulmaz zaferler kazandıran sevgili Abdullah Avcı gibi güzel bir insana değil, hiçbir kişiye yöneltilmemesi gereken bu çirkin sloganlar için hocamızdan tekrar tekrar özür dilerim!..

15 yıl önce
Özrümüzü kabul et sevgili Avcı
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî