|
Düelloyu Trabzon kazandı

Trabzonspor''da ilginç hastalıklar yine revaçta. Denizlispor ''can'', Trabzonspor ''puan'' derdinde çıktı 90 dakikaya.

Ev sahibi takım için ''Son şans'' olarak kabul edilen müsabakaya, Trabzonspor, yine geçen haftaki gibi erken golle başladı. Ceyhun''un pasında Umut''un devam ettirdiği pozisyonla Karadeniz ekibi öne geçmesini bildi.

Trabzonspor, belki iki pas yapmıyordu ama temkinli oynuyor gibi görünüyordu.

Arkasından duran top, Ceyhun''un adrese ortasında gerilerden gelen Erdinç bir anda bordo-mavili takımı 2 farklı öne geçirdi. Bu gollerden sonra herkes şunu bekliyordu. Maç koptu, Trabzonspor farka gidecek. Ama hiç de öyle olmadı.

İstatistikler konuk ekibinin göstergesini ortaya koydu. İlk 45 dakikada Denizlispor 10 korner atışı kazandı. Bu demektir ki, Trabzonspor baskı gördü.

Bu kez ev sahibi takımın golleri geldi. Birinci golde, Denizlispor uzun taç kullandı, Trabzonsporlu 7 futbolcunun bulunduğu ceza sahası içerisinde topu elinden kaçıran Tolga''nın ikramı. İkinci gol ise yine bir yan top. Bu Trabzonspor''un bugünkü zaafı değil. Bu kadar basit gol yenmez. Karadeniz ekibi, hiçbir zaman olgun pas veya organize ataklardan kalesinde gol görmedi de ondan.

Trabzonspor, topu kazandığında rakip alana geçmekte çok yavaş hareket etti, bu da Denizlispor''un savunmaya dönmesi için avantaj sağladı. Ayman, Hüseyin ve Ceyhun''un tercihlerini iyi kullansaydılar daha etkili olurlardı.

İkinci yarıya başlar başlamaz yine gol bulan Trabzonspor''un bir türlü oyuna ağırlığını koyamamasına şaşırmamak elde değil. Ziya Doğan, Ceyhun''u oyundan almayı tercih etti. Musampa''yı koydu. Son 10 dakikada Trabzonspor maçı kazanmak için Yattara ile rakip kaleye gitti. Umut, bu maçta 3 gol birden atarak şanssızlığını kırdı. Ev sahibi takımda kaptan Yusuf, Ahmet ve Cesar etkili futbol oynadı. Deplasmanda 3 gol atan Trabzonspor, kazanamıyorsa sıkıntılar devam ediyor demektir.

17 yıl önce
Düelloyu Trabzon kazandı
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî