|
Haklı galibiyet

Fenerbahçe Ankaragücü deplasmanına gelmeden evvel Başkent''te başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere bir sürü senaryolara dayanan iddialar ortaya attılar. Şimdi soruyorum ben Ankaragüçlülere ve bu iddiaları atanlara. Fenerbahçe-Ankaragücü bugüne kadar Ankara''da 93 maç oynamış. 59''unu Fenerbahçe kazanmış 8''ini Ankaragücü, 26''sında ise berabere kalmışlar. Fenerbahçe 76 gol atmış Ankaragücü 30. Yani Fenerbahçe''nin bu galibiyeti sizce tesadüf mü?

Arjantinli bir futbolcu çıkıyor, birisinin kendisine telefon ettiğini söylüyor. İngilizce konuştuğunu belirtiyor. Acaba o Arjantinli futbolcu, İngilizce''yi iyi konuşuyor mu? Bunu bir araştırsınlar.

Oyuna gelince Fenerbahçe ilk defa Ankara''da bu kadar gergin bir havada maça çıkıyor. Ankaragücü''ne göre daha iyi futbol oynuyor. İkisi duran toptan olmak üzere 3 tane gol atıp net bir skor elde ediyor. Ondan sonra Ankaragücü taraftarları sahaya yabancı maddeler yağdırıyorlar. Ve oyuncuların yaralanmasına sebep oluyorlar. Ankara''nın en eski kulübüne bu yakışır mı? Bunu herkese sormak istiyorum.

Fenerbahçe''nin futboluna gelince, güzel değil ama arzulu oynadılar. İlk iki golü duran topla buldu. Ve maçı net 3-0 farkla kazandı. Ben 50 yıllık tecrübeme dayanarak Ankara deplasmanına gelmeden evvel spor servisindeki arkadaşlarıma bu kadar gerginlik yaratan bir takımın galip gelemeyeceğini hatta 3-0 yenileceğini söyledim. Bu bizim tecrübemizi gösteriyor. Ama Fenerbahçe bu maçı kazanmakla yüzde yüz şampiyon oldum demesin. Çünkü İstanbul''da oynayacağı Trabzonspor maçında Fenerbahçe böyle futbol oynarsa puan kaptırır.

Teknik direktör Daum''u uyarıyorum. Tedbirini şimdiden alsın. Bir hafta takımını iyi motive etsin ve hazırlasın. Yoksa şampiyonluk şansını Fenerbahçe kaybedebilir. Bizden söylemesi. Bu maçın yıldızı olarak da hakem Kuddusi Müftüoğlu''nu gösterebiliriz. Ve yapılanların cezasız bırakılmamasını Futbol Federasyonu Ceza Kurulu tavsiye ediyoruz.

14 yıl önce
Haklı galibiyet
Dövizde çözülme hızlandı: Bir haftada 15 milyar USD
“Evine dönemezsin...”
Antisemitizm, 7 Ekim ve Biden’ın Vietnam’ı
Yangından mal kaçırma: Terör örgütü ABD’den tanınma istiyor!
Unutma sakın!