|
Maksimum Risk

Bursa muhteşem seyirci desteğiyle maça iyi bir başlangıç yaparak Galatasaray kalesinde etkili oldu. Bu etkili başlangıç Yeşil Beyazlıların oyunda iki net pozisyon bulmasını sağladı fakat bu pozisyonlar ağları havalandıramadı.

Bursa'nın ataklarının ardından maçın beklenen ilk golü ani gelişen bir atakta Delarge’le bulunmuş oldu.

Galatasaray ilk yarıda rakip yarı alana yerleşmekte zorluk çekti. Rakip tarafından daraltılan alanda pas yapacak ve etkili oynayacak fırsat bulamadı.

İlk yarının aksine ikinci yarıda sahaya ve oyuna hakim bir Galatasaray izledik.Başlama vuruşu sonrası Sarı Kırmızılı takım Tudor'un yaptığı alışık olmadığımız tarzda iki radikal değişiklik ile kısa süre bocalasa da çabuk toparlandı ve Bursa kalesinde şut ve pozisyon yağmuru başladı.

Bu pozisyonların gol ile sonuçlanacağı kesinlikle öngörülebilirdi. Ve beklenen gol Feghoulinin ayağından geldi. Oyuncu dönen topa sol ayağı ile uzak köşeye vurdu ve muhteşem bir gol kaydetti. Skoru dengeleyen Galatasaray Belhanda'nın sorumluluk alarak oyuna hakim olmasıyla baskısını bir kat daha arttırdı.

Maç Tolga Ciğerci markasıyla atılan bir gol ile taçlandı. Ciğerci'nin bu golü alıştığımız ve artık alt yapılarda ders olarak gösterilecek nitelikte muhteşem ayak içi vuruşu ile birinci sınıf bir goldü.

Galatasaray için oldukça zor bir maçtı.

Tudor yaptığı oyuncu değişiklikleri ile maksimum risk alarak takımının deplasmandan üç puanla dönmesini sağladı. Galatasaray için hedefine bir adım daha yaklaşmaktı Bursa maçı.

Lig bu yıl oldukça keyifli.

Bu hırsta bir Galatasaray bizlere nice keyifli maçlar izletecek şüphemiz olmasın.

#Galatasaray
#Belhanda
#Feghouli
7 yıl önce
Maksimum Risk
Fransa’nın Libya açmazı ve ikinci bir Irak oluşma riski
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit