|

Beytullah Selman'dan sanata destek sözü

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Avukat Beytullah Selman seçim çalışmaları kapsamında Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrencileriyle bir araya geldi.

Yeni Şafak
00:00 - 6/02/2009 Cuma
Güncelleme: 17:06 - 6/02/2009 Cuma
Yeni Şafak
Beytullah Selman'dan sanata destek sözü
Beytullah Selman'dan sanata destek sözü

Selman, öğrenciler için ulaşım kolaylığı sağlayacaklarının müjdesini verirken, ziyarete katılan tiyatroculara da Buca İlçesini bir kültür merkezi haline getirmek için çalışacaklarını söyledi. Beytullah Selman, "Gençlerimizin, öğrencilerimizin yaşamını kolaylaştıracak düzenlemelerin arkasında olacağız" dedi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşan Tiyatrocu Çağlar İşgören ziyaretin kendileri için olumlu geçtiğini ifade ederek, "Eğer İzmir'e, Sayın Beytullah Selman'ında destekleriyle Müjdat Gezen sahnesi gibi bir kültür merkezi kazandırabilirsek çok mutlu olacağız. Bu konuda destek sözünü de Sayın Selman'dan aldık" diye konuştu. Buca'nın şu ana kadar, sosyal ve kültürel yaşamı heyecanlı tutacak faaliyetlerden yoksun olduğunu da ifade eden İşgören, "Eğer planlarımız gerçekleşirse, İstanbul sanat camiasını 5 kuruş para harcamadan İzmir'e getireceğiz" dedi.




15 yıl önce