|

Güçlüyü haklı değil, haklıyı güçlü kılmalıyız

Eğitim-Bir-Sen Nazilli Temsilciliği yeni vizyonu ile basına tanıtıldı. Eğitim-Bir-Sen Nazilli Temsilcisi Zekeriya Arak, ilkelerinin güçlüyü haklı değil, haklıyı güçlü kılmak olduğunu ifade ederek "tüm üyelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde kucaklayacağız'dedi.

İha
00:00 - 8/02/2009 Pazar
Güncelleme: 16:32 - 8/02/2009 Pazar
Yeni Şafak
Güçlüyü haklı değil, haklıyı güçlü kılmalıyız
Güçlüyü haklı değil, haklıyı güçlü kılmalıyız

Eğitim-Bir-Sen Nazilli Temsilciliği yeni vizyonu ile basına tanıtıldı. Nazilli'de görev yapan yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya gelen sendika üyeleri yeni yönetim kurulunu tanıtarak yepyeni bir vizyonla ilkeli bir çalışma içerisinde olacaklarını duyurdular.

Sendikanın yeni Nazilli Temsilcisi Zekeriya Arak başta olmak üzere Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Teşkilatlanma Sekreteri Nadir Coşkun, Nazilli Memur-Sen Temsilcisi ve Sağlık-Sen Nazilli Şube Başkanı Hasan Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri basın açıklamasına katıldılar. Burada kısa bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Teşkilatlanma Sekreteri Nadir Coşkun, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı olarak Aydın'da 11, Nazilli'de ise 6 sendika kolu şeklinde faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.


ÖZLENEN TABLO GERÇEKLEŞTİ

Toplantıda 20 Ocak 2009 tarihinde Eğitim-Bir-Sen Nazilli İlçe Temsilciliğinin yeni yönetiminin Zekeriya Arak başkanlığında göreve getirildiği açıklandı. Nazilli Memur-Sen Temsilcisi ve Sağlık-Sen Nazilli Şube Başkanı Hasan Gürbüz de yaptığı konuşmada yıllardır özlenen bir birleşmenin gerçekleştirildiğini ve etkili, yetkili olmak için çok çalışacaklarının altını çizdi. Basın toplantısında son konuşmayı yapan Eğitim-Bir-Sen Nazilli Temsilcisi Zekeriya Arak, ilkelerinin güçlüyü haklı değil, haklıyı güçlü kılmak olduğunu ifade ederek "Sendikamızın ilkeleri doğrultusunda birleştirici ve bütünleştirici olmak ve sendikamızı daha ileriye götürebilmek amacıyla bayrağı devraldık. Biz, daha katılımcı bir yönetim anlayışı sergileyip tüm üyelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde kucaklayacağız. Bütün üyelerimiz bizim için değerlidir ve o değerlilik duygusunu yapacağımız işlerle göstereceğiz'dedi.


MEHMET AKİF İNAN'IN ÇİZGİSİNDE

Nazilli'deki Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı temsilcilikleri aynı çatı altında toplayarak, güçlü, etkili ve yetkili sendika olma yolunda ilk adımı attık. Hedefimiz; Eğitim-Bir-Sen'i Nazilli'de eğitim, öğretim ve bilim hizmet kolunun en büyük sendikası yapmaktır. Kamu görevlilerinin sendikal örgütlenme hakkının kazanmasının tartışılmaz öncüsü olan kurucumuz Mehmet Akif İnan'ın çizgisinden sapmadan toplu sözleşmeli ve grevli kamu çalışanları hakları için yolumuza devam edeceğiz. Sendikamızın ülkemizde ve Nazilli'de kurulup teşkilatlanmasında ve bu duruma getirilmesinde emeği geçen bütün sendika yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yeni Nazilli Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu ve ekibimiz olarak Nazilli'nin eğitimi ve yönetimine, çalışma ve projelerimizle önemli katkılarda bulunacağız" dedi.


15 yıl önce