|

Harun Karacan büyük projelerle geliyor

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, gazetecilere seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Eskişehir''e sahip çıkmak için aday olduğunu ifade eden Karacan, seçilmesi halinde herkesi kucaklayan, hiç kimseyi ötelemeyen bir anlayış içinde başkanlık yapacağını söyledi.

Yeni Şafak
00:00 - 5/02/2014 Çarşamba
Güncelleme: 10:42 - 5/02/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Harun Karacan büyük projelerle geliyor
Harun Karacan büyük projelerle geliyor

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, bir otelde düzenlenen kahvaltı programında kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilere seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Karacan, Eskişehir''e sahip çıkmak için aday olduğunu söyledi. Karacan, seçilmesi halinde herkesi kucaklayan, hiç kimseyi ötelemeyen bir anlayış içinde başkanlık yapacağını kaydetti. ''Daha çok yatırım, daha iyi yaşam'' sloganıyla yola çıktıklarını anlatan Karacan, ''Eskişehir sadece merkezden ibaret değil, 30 Mart''tan itibaren tüm il sınırı büyükşehir sınırı olacağından her yere eşit hizmet götüreceğiz. Eskişehir artık sadece Köprübaşı''yla anılmayacak. Daha iyi bir yaşam için Eskişehir''i yeniden canlandırmak, ayağa kaldırmak için atağa geçirmemiz lazım. Ayrıca Eskişehir''in sanayi ve ticaret damarlarını açacağıma da ben yürekten inanıyorum. Gerek alt yapısıyla gerek üst yapısıyla dünyaya örnek bir model inşa edeceğimi de şimdiden söyleyebilirim. Çünkü Eskişehir''e hizmet yakışır.'' dedi.

HARUN KARACAN''IN SEÇİM İLKELERİ

Seçim ilkelerini de açıklayan Karacan, ''Seçim sürecinde; bütün rakiplerime, temsil ettikleri partilerine, Eskişehir'e hizmet etmek üzere ortaya koydukları projelerine ve seçmenlerine saygı duyacağım. Karalayıcı, gönül kırıcı, negatif bir kampanya yürütmeyeceğim. Kırıp dökmeden, incitmeden, yaralamadan Eskişehir'e yakışır bir yarış içinde olacağım. Ülkemiz ve en başta kentimizin çıkarları için şahsım adına ''barış içinde bir yarış'' diliyorum. Seçimler sonucunda; bana oy versin ya da vermesin bütün Eskişehirlilerin haklarını, hukuklarını ayrım yapmaksızın koruyacak, şehrimize emeği geçmiş Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan binlerce arkadaşımın aş ve işleri ile oynamayacağım.'' diye konuştu.

'BÜYÜK PROJELERLE GELİYORUZ'

Bir gazetecinin kentteki trafik sorunuyla alakalı sorusunu da yanıtlayan Karacan, ''Şehir merkezindeki trafiği bir yıl içerisinde çözecek projelerimiz var. Şehri tek merkezlikten çıkarıp, kent koridorları açmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili projelerim şuanda çantamda. Eskişehirimizin çehresini değiştirecek büyük projelerle geliyoruz İnşallah.'' dedi. Toplantıya; İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Tepebaşı İlçe Başkanı Dündar Ünlü, Odunpazarı adayı Nevzat Önder, Tepebaşı adayı Orhan Soydaş, Alpu adayı Rafet Demirtaş, Beylikova adayı Özkan Alp, Çifteler adayı Metin Özen, Günyüzü adayı Ahmet Remzi Arayıt, İnönü adayı Kadir Bozkurt, Han adayı Mustafa Pekak, Mahmudiye adayı Ayşe Güney, Mihalıççık adayı İsmail Uysal, Mihalgazi adayı Zeynep Güneş Akgün, Sarıcakaya adayı Faruk Güler, Seyitgazi adayı Hasan Kalın, Sivrihisar adayı Hamit Yüzügüllü katıldı.


10 yıl önce