|

Meslek Yüksek Okulu Pazarlar'ın çehresini değiştirecek

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Pazarlar İlçesinde yapımları tamamlanan Pazarlar Meslek Yüksekokulu kampus alanında Meslek Yüksekokul yurtlarında incelemelerde bulundu. Kinay, bu iki okulun Pazarlar'ın çehresini değiştireceğini söyledi

İha
00:00 - 24/09/2009 Perşembe
Güncelleme: 18:10 - 24/09/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Meslek Yüksek Okulu Pazarlar'ın çehresini değiştir
Meslek Yüksek Okulu Pazarlar'ın çehresini değiştir

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Pazarlar ilçesinde incelemelerde bulundu. Pazarlar İlçesinde yapımları tamamlanan Pazarlar Meslek Yüksekokulu kampus alanında Meslek Yüksekokul yurtlarında incelemelerde bulunan Hasan Fehmi Kinay, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Ahmet Torun'dan bilgi aldı.Pazarlar'da MYO kampus alanında ve yurtlarında incelemelerde bulunan Milletvekili Kinay, “Pazarlar imkansızı başararak Pazarlar'a Meslek Yüksekokulu'nu kazandırdı. MYO Pazarlar ve çevresinin çehresini değiştirecektir. Pazarlar her gelişimde değişiyor. Pazarlar 10 kat büyümüş. Pazarlar insanı cana yakın ve misafirperverdir. Üniversite öğrencilerini en iyi şekilde misafir edeceklerdir. Bu konuda Pazarlar'a kefil olurum. Yapılan MYO binası ve yurt binaları en son teknoloji ile yapılmış. Her türlü konfora sahipler. Pazarlar'a gelen Öğrenciler rahat edeceklerdir. Ben burada şunu anladım İlçe halkının yediden yetmişe kadar herkes MYO için çalışıyor. MYO konusunda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Pazarlar İki tane yurtlar için girişimci bulmuş. Kendilerini tebrik ediyorum. Çok güzel yurtlar olmuş. Üniversite öğrencileri rahat edeceklerdir. AK Parti Hükümeti'nin Pazarlar'a yaptığı yatırımlarla ilçenin çehresi değişti ve değişmeye de devam edecektir. Pazarlar'ın en büyük eksiği ise bin kapalı spor salonudur. Bu konuda çalışmalarımız var. İnşallah yakın zamanda onuda gerçekleştireceğiz. Pazarlar için yeni projeleri var. Bu projeler hayata geçirildiği zaman ilçenin çehresi daha güzel olacaktır. AK Parti hükümetinin Pazarlar'a yatırımları sürecektir. Pazarlar'da güzel şeyler olacak” dedi.


DESTEKLER DEVAM EDECEK

Milletvekili Kinay'ın Pazarlar'a ziyaretleri ile ilgili Belediye Başkanı Ahmet Torun, “İlçemize ziyaret eden Kütahya Milletvekilimiz Hasan Fehmi Kinay'ın ziyaretleri bizleri son derece memnun etti. İlçemizdeki yapılan yatırımları yerinde inceledi. İlçemize ziyaretleri ile bizleri onurlandırdı. Kendilerine sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci ise, “TBMM'sinin tatile girmesi ile birlikte AK Partili Milletvekillerimiz tatillerinde vatandaşlarla birlikte oluyorlar. İlçemizde AK Parti Hükümetinin yapmış olduğu yatırımları yerinde incelemek ve vatandaşlarla birlikte olmak için ilçemize gelen Milletvekilimiz Hasan Fehmi Kinay'a yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Bizlere olan desteğin devam edeceği kanısındayım. Milletvekilimiz vatandaşlarla birlikte olup onların sorunlarını dinledi” şeklinde konuştu.




15 yıl önce