|

Tepecik Köyü'ne bilgisayarlı kütüphane

Başiskele'ye bağlı Tepecik Köyü'nde bilgisayar destekli kütüphane açıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin köy halkının faydalanması amacıyla açtığı kütüphanede, 4 adet bilgisayar ve yazıcı, internet ve muhtar odası da bulunuyor.

EKREM MERAL / BAŞİSKELE
00:00 - 8/10/2010 Cuma
Güncelleme: 18:14 - 8/10/2010 Cuma
Yeni Şafak
Tepecik Köyü'ne bilgisayarlı kütüphane
Tepecik Köyü'ne bilgisayarlı kütüphane

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele'ye bağlı Tepecik Köyü'nde köy halkının faydalanacağı kütüphane açtı. 4 adet bilgisayar ve yazıcının da yer aldığı kütüphane de internetin yanı sıra muhtar odası da bulunuyor. Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, Başiskele'ye vekalet eden Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Tepecik Köyü Muhtarı Sadettin Güneş ve çok sayıda davetli ile köy halkı katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kültür hizmetleri sürüyor. Kitap fuarı, bilgi evleri derken Büyükşehir, Başiskele'ye bağlı Tepecik Köyü'nde kütüphane açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun açılışını gerçekleştirdiği kütüphanede bilgisayar, internet, yazıcı ve bir de muhtar odası bulunuyor.


KÖYLÜLERİN TALEPLERİ KARŞILIKSIZ KALMAYACAK

Açılış programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, kültür hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Kütüphanenin açılışında köy muhtarı ile halkının büyük isteği ve çabasının etkili olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, diğer köylülerin de bu konuda ilgisinin karşılıksız kalmayacağını vurguladı. Açılıştan sonra protokol ve köy halkıyla birlikte kütüphaneyi gezen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir yayınlarından çıkan kitapları kütüphaneye hediye etti ve kitapları tek tek kitaplığa dizdi. Burada köylü çocuklarla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Karaosmanoğlu'na çocuklar teşekkür ettiler. Öte yandan açılışta konuşan ve Başiskele'ye vekalet eden Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, köy kütüphanelerinin yaygınlaştırılmasını ve Gölcük'te de açılmasını istedi. Tepecik Köyü Muhtarı Sadettin Güneş ise Başkan Karaosmanoğlu'na gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


14 yıl önce