|

Turhal Kaymakamı Ünlü'den birlik ve beraberlik çağrısı

Tokat'ın Turhal ilçesinde Özel Yıldırım Koleji tarafından düzenlenen iftar yemeği ilçe protokolünü bir araya getirdi. Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, "Ülke olarak son günlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

Cihan
00:00 - 3/08/2012 Cuma
Güncelleme: 17:33 - 3/08/2012 Cuma
Yeni Şafak
Turhal Kaymakamı Ünlü'den birlik ve beraberlik çağ
Turhal Kaymakamı Ünlü'den birlik ve beraberlik çağ

Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, ülkeyi karıştırmak isteyenlere karşı her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu söyledi. Tokat'ın Turhal ilçesinde Özel Yıldırım Koleji tarafından düzenlenen iftar yemeği ilçe protokolünü bir araya getirdi. İftar programına İlçe Kaymakamı Mehmet Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Koç, İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Yasin Yücer, Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, İlçe Tarım Müdürü Yunus Emre Bulut, Turhal Nüfus Müdürü Cuma Kökduman, Dantela Eğitim Hizmetleri Müdürü Mehmet Çekin ve davetliler katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, okulun eğitim sistemi ve başarıları hakkında bilgi vererek, eğitim ve öğretiminin önemine değindi. İlçede 14 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirten Müdür Ören, bu yıl da SBS'de ilçe birincisi çıkarmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

VALİ: SAĞDUYULU DAVRANALIM

Yıldırım Kolej'inin başarılarının ilçe adına gurur verici olduğunu kaydeden Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, başarılarından ve düzenlenen iftar programından dolayı kolej yetkililerine teşekkürlerini iletti. Son günlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Ünlü, ülkeyi karıştırmak isteyenlere karşı halkın sağduyulu davranarak bu durumu atlatabileceğini anlattı. Ünlü, "Öncelikle Ramazan ayının bütün rahmetinden, bereketinden ve mağfiretinden Cenab-ı Hak bizleri azami ölçüde faydalanmayı nasip etsin. Bu mübarek ayın tüm insanlık alemine hayır, barış ve huzur getirmesini temenni ederken tüm şehitlerimizi de minnetle anıyor ve aziz milletimizin başındaki belaların bir an evvel defini diliyorum." diye konuştu.

12 yıl önce