|

Uşak'ı hak ettiği yere taşıyacağız

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, “Sorunların çözümünde ben değil biz düşüncesinin hakim olmasını arzu ediyoruz. UTSO Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hazim Sesli, “İlimizin hak ettiği yere gelmesi için ortak hareket edeceğiz” dedi.

UŞAK (İHA)
00:00 - 5/03/2011 Cumartesi
Güncelleme: 16:07 - 5/03/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Uşak'ı hak ettiği yere taşıyacağız
Uşak'ı hak ettiği yere taşıyacağız

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) yeni yönetim kurulu meclis yemeği düzenledi. Yemekte konuşan Vali Özdemir Çakacak, kentin sorunlarının çözümü için ortak hareket ettiklerini ifade ederek, “Ben değil biz düşüncesinin hakim olmasını arzu ediyoruz”dedi. UTSO tarafından Dülgeroğlu Otel'de düzenlenen meclis yemeğinde Eski Başkan İsmail Karaman ile eski meclis Başkanı Halil Ağaoğlu'na plaket verildi. UTSO'da geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman görevini İşadamı Hazim Sesli'ye devretmişti. Hazim Sesli başkanlığındaki UTSO yönetimi dün yapılan toplantı ile UTSO Meclis Başkanlığı görevine Osman Zeki İşman'ı getirdi. Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı değişikliği nedeniyle düzenlenen yemek yoğun ilgi gördü. Yemeğe; Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, UTSO Başkanı Hazim Sesli, Meclis Başkanı Osman Zeki İşman, UTSO Eski Başkanı İsmail Karaman, yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, daire müdürleri ve çok sayıda davetliler katıldı.

Yemekte konuşan Vali Özdemir Çakacak, Uşak'ın her alanda başarılı olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Sorunların çözümü için bireysel değil ortak hareket ettiklerini de belirten Vali Çakacak, “İlimizin tanıtımı, ekonomisinin kalkınması ve sorunlarının çözümü için ben değil biz düşüncesinin hakim olmasını arzu ediyoruz. Bunu gerçekleştirebildiğimiz zaman başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Valiliğin koordinasyonunda ortak hareket ederek ilimizin hak ettiği yere kısa sürede ulaşacağını inanıyorum” dedi.


YENİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI GETİRECEĞİZ

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hazim Sesli ise konuşmasında ilkler şehri Uşak'ın önemli avantajlara sahip olduğunu ifade etti. UTSO'da yeni bir yönetim anlayışı getireceklerini de belirten Sesli, “UTSO'da iki yıl önceki seçimlere güç birliği yaparak girdik. Dönüşümlü başkanlık dönemi başlattık. Kentin sorunlarını birlikte çözüm bulmak avantajlarımızı birlikte değerlendirmek adına bunu yaptık. Bu düşüncemizle bir ilki gerçekleştirdik. Uşak bir sanayi şehri. Ürettiğimiz değerler, tarihi ve kültürel zenginliklerimize baktığımızda ilimiz hak ettiği yerde değil. Uşak'ın her alanda hak ettiği konuma kavuşması için ortak hareket edeceğiz”dedi. Konuşmaların ardından UTSo Eski Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman'a plaketini Vali Özdemir Çakacak ile Hazim Sesli, Eski Meclis Başkanı Halil Ağaoğlu'nun plaketini ise Belediye Başkanı Ali Erdoğan ile Osman Zeki İşman verdi.


13 yıl önce