|

ZanhaGrup “girişimci-yatırımcı” iş ortağı oldu; Türk işletmelere dijital dünyanın kapılarını aralıyor

ZanhaGrup firması, yeni nesil “girişimci-yatırımcı iş ortağı” modeliyle, farklı sektörlerde 15 yıllık birikimi olan bir ekip tarafından, 2018 Ocak ayında kuruldu. Geçen zamanda, 7 farklı sektörde yaptığı iş ortaklığı sonucunda, iş ortaklığı yaptığı işletmelerin üretim ve hizmet kalitesinde, marka bilinirliği, müşteri sayısı, ciro, pazar payı ve hitap ettiği pazarın büyüklüğü, karlılık gibi konularda sektörüne ve konu başlığına göre %2.000 seviyesinde artışlar gerçekleştirmesini sağladılar.

iLAN
11:08 - 9/11/2018 Cuma
Güncelleme: 11:11 - 9/11/2018 Cuma
Diğer
Mustafa Ayar
Mustafa Ayar

ZanhaGrup Kurucusu Mustafa Ayar, şunları anlattı: “Bu iş modeli ithalatı nasıl azaltır, ihracatı nasıl artırırız, bunu yaparken de nasıl değerli markalar oluşturabiliriz, ana fikri ile doğdu. Şuanda geldiğimiz noktada, iyi işler başardığımızı düşünüyoruz. 2019 yılına 5 yeni iş ortaklığı daha kurarak gireceğiz. Şu anda bu yeni 5 iş ortağımızın iş modelindeki bize düşen görevleri ve çalışmaları dizayn ediyoruz. Bizim için 2019 yılı fırsat ve başarılar ile anılacak bir yıl olacak” dedi.

Yeni nesil “girişimci-yatırımcı iş ortağı” oldular

ZanhaGrup olarak yeni nesil “girişimci-yatırımcı iş ortağı” olduklarını kaydeden ZanhaGrup Kurucusu Mustafa Ayar, şunları söyledi:

“Farklı sektörde yaklaşık 15 yıldır değişik görevler almış, projeler yapmış ve yönetmiş bir ekip olarak kariyerimizdeki gözlemlerimiz sonucu ZanhaGrup Dijital Platformlar firmasını kurduk. Türkiye’de birçok başarılı yatırımcı/girişimci bulunuyor, ancak ticari modelleri hep konvansiyonel. Oysa, günümüzün ticari modeli dijital platformlara dayalı e-ticaret arenasında gerçekleşiyor. Yaptığı işi çok iyi bilseler de bunu nasıl lanse edeceklerini, pazarlardan nasıl pay alabileceklerini, ürettiklerini nasıl ihracata dönüştürebileceklerini, işlerini nasıl dijital platformlara taşıyacaklarını bilmediklerini gördük. ZanhaGrup olarak; İşçiliğinin kalitesi yüksek, gerek zaman, gerekse de finansal yatırım yapılmaya değer, pazarlarda yer bulabilecek, gelişmeye ve değişime açık işler için yatırımlar yapmaya karar verdik” diye konuştu.

İş ortaklığı kurduğu firmalarda, %2.000 artış gözlemliyor

Farklı sektörde yaklaşık 15 yıldır değişik görevler almış, projeler yapmış ve yönetmiş bir ekip ile birlikte ZanhaGrup Dijital Platformlar firmasını kurduklarını anlatan ZanhaGrup Kurucusu Mustafa Ayar, şunları kaydetti:

“Farklı sektörlerde ticari faaliyet gösteren, aradığımız kriterlere uygun yatırımcı/girişimci ortaklıkları gerçekleştirdik. Biz ortaklarımızın teknik altyapılarını, yazılım ihtiyaçlarını, güvenlik ilkelerini, yasal süreçlerini, pazarlama faaliyetlerini, pazar büyütme çalışmalarını, marka değeri oluşturma çalışmalarını, müşteri memnuniyetini yükseltme çalışmalarını, kısa-orta-uzun vade stratejilerini gerçekleştiriyoruz. Kendilerinden de işletmenin iç yönetimini dizayn etmesini, ürün veya hizmetin devamlılığını sağlamasını, finansal süreçlerini yönetmesini istiyoruz. Firmamızı kurduğumuz tarihten şuana kadar 7 farklı sektördeki iş ortaklarımızın üretim ve hizmet kalitesinde, marka bilinirliği ve tercihi, müşteri sayısı, ciro, pazar payı ve hitap ettiği pazarın büyüklüğü, karlılık gibi konularda sektörüne ve konu başlığına göre %2.000 seviyesinde artışlar gözlemliyoruz” şeklinde konuştu.

#
#girişimcilik
#sektör
5 yıl önce
default-profile-img