T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i
Motorola K.V.K.'da !
 


12 DEV ADAM SAHNE ALIYOR
Millilerimiz bugün ilk maçında Letonya ile Ankara'da karşı karşıya geliyor. 19.00'da ASKİ Spor Salonu'ndaki müsabaka TRT-1'den naklen yayınlanacak.

SPOR YAZARLARI

Ümit Aktan :
Orta Avrupa musibeti
Pınar şaşırttı
Firari er Yener Yermez'in kız arkadaşı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Pınar Konuşkan'ın Garih cinayetiyle bağlantısı bulunamadı.

Önce itiraf, sonra red
Katil zanlısı olarak aranan Yener Yermez'in kız arkadaşı Pınar Konuşkan önce cinayeti gördüğünü söyledi. Daha sonra ifade değiştiren ve cinayeti görmediğini söyleyen Pınar'ın kan grubu ve parmak izi de olay yerinde bulunan delillerle uyuşmadı.

Beşiktaş'ta görüldü
Beşiktaş'taki bir İş Bankası ATM'sinden para çekmeye çalışan ancak kartı sıkıştığı için bunu başaramayan firari er Yener Yermez, hâlâ yakalanamadı. Polis, Yermez'in izini sürerken Mersin'e gittiği yolundaki bir ihbar üzerine, il giriş çıkışlarında yoğun denetim başlattı.

Zafer coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta, dış temsilciliklerde ve KKTC'de törenlerle kutlandı.

50 milyar dolar kaçtı
40-50 milyar dolar paranın yurtdışına kaçtığını söyleyen TİSK Başkanı Baydur, 'Bu parayı çekersek, 2 milyar dolar için el ovuşturmaya ihtiyaç kalmaz' dedi.

Hutbe'den TL çağrısı
Diyanet'in hazırladığı ve bugün camilerde okunacak hutbede, "Paramızı dolara, marka, dövize değil, üretime yönlendirmeliyiz" çağrısı yapılacak.

Çocuklar canlı kalkan
İsrail askerlerinin, Filistinli yetim çocukları esir alıp, kendilerine siper olarak kullandıkları belirtildi. Uluslararası sivil kuruluşlar, İsrail'in elindeki çocukları kurtarmak için Filistin'de. İsrail el-Halil'i işgal etti.

 
Ya temizle ya çekil
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı'na kadar uzanan Vurgun Operasyonu, MHP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli'nin Bakan Koray Aydın'a sert ikazına neden oldu. Devlet Bahçeli'nin Koray Aydın'a "Suçum yok diyorsan çık sonuna kadar savun kendini, ama eğer suçun varsa hemen MHP'den ve bakanlıktan ayrıl" dediği ortaya çıktı.
Erbakan ABD'ye gidiyor
Kapatılan RP'nin Genel Başkanı Erbakan, dün Almanya'ya gitti. Buradan ABD'ye geçerek 1-4 Eylül tarihleri arasında çeşitli temaslarda bulunacak olan Erbakan Georgetown Üniversitesi'nde konferans verecek.
Kutan: Ayrılık uzun sürmez
Kapatılan FP kadrolarının yeniden SP çatısı altında toplanacağını belirten Saadet Partisi Genel Başkanı Kutan, "Açıkça ifade ediyorum ki, bu çok sürmeyecek. Beraberliğimiz en kısa zamanda gerçekleşecek" dedi.
Hükümete Çiller eleştirisi
Türkiye Ziraatçiler Derneği Başkanı'nı ziyaret eden DYP lideri Çiller, "Sübvansiyonların tümüyle kaldırılıp, dünya fiyatlarının uygulanması durumunda, Ahmet'in, Hasan'ın batırılacağını, Hans'ın çıkarılacağını" söyledi.
31 Ağustos 2001
Cuma

PİYASALAR
Dolar 1.376.000
Mark 639.000
Altın (Cum.) 83.000
Borsa 9.990


Türkiye'de Hava
Adana 24 / 33
Ankara 11 / 28
Bursa 16 / 31
Diyarbakır 21 / 34
Erzurum 3 / 22
İstanbul 19 / 27
İzmir 19 / 32
Trabzon 17 / 24
 

   
Y A Z A R L A R
Ahmet Taşgetiren : Fehmi Koru :
AİHM'nin günah dosyası Yeni parti peşinde koşarken...
Mehmet Barlas : Cengiz Çandar :
Al gülüm, ver gülüm!. Yolsuzluk ve demokrasi (2)
M.Akif Aydın : Mehmet E. Yavuz :
Cenaze ve alkış Besim Tibuk'u dinleyin, bir şey kaybetmezsiniz!
Nurettin Canikli : Sami Hocaoğlu :
Tek vergi numarasına dikkat Kafalar çok karışık, çook!
Dücane Cündioğlu : Mehmet Şeker :
İslâmcılık mı, taşralılık mı? Aslında hiç bir şey kesin değil, galiba...
Fatma K. Barbarosoğlu : Kadir Demirel :
Ölülerin manevi ikliminde Bir yıl önce basında bugün
 
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED