|
Millet İttifakı’nda sahte bayrak operasyonu mu?

Türkiye’yi kirli dezenformatik Asparagas haberlerle devamlı hedef alan İngiliz Reuters Ajansı bu kez de ismini vermediği meçhul bir üst düzey yetkiliden aldığı bilgiye dayandığını iddia ederek 9 Şubat 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimleri iptal edeceği yalanını servis etmişti. Ne tesadüf ki yaklaşık aynı tarihlerde Bülent Arınç da kendi inisiyatifini kullanarak depremler nedeniyle Kaos çıkmaması için(!!!) 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin iptal edilmesi gerektiğini kamuoyu ile paylaşmıştı. Millet İttifakını destekleyen gazete ve televizyonlar bu asparagas haberi sürmanşet’ten okurlarına ve kamuoyuna duyurdular. Ancak muhalif medya Ak Parti’deki kaynaklardan bu haberi teyit edemediği halde Kılıçdaroğlu ve Akşener başta olmak üzere 6’lı masa liderlerinin “Sine-i millete dönme, sivil darbe, Anayasa çiğneniyor, Öyle şey olmaz, YSK seçimi erteleyemez, bunun için yetkisi yok, tek adam iktidarı, seçim zamanında yapılacak” açıklamalarını sür manşetlerden yayınlamaya devam etmişlerdi. Ancak her ne hikmetse muhalif medya ‘’Hürriyet Gazetesinden Ebru Karatosun’un 15 Şubat’ta AK Parti MYK toplantısında seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağı, ertelenmeyeceği konusunda kesin tavır koyan Başkan Erdoğan’ın açıklamalarını gündeme getirmemeleri de enteresandı doğrusu! Haberi görmemiş olabilirler mi? İmkansız. O halde Millet İttifakı liderleri Başkan Erdoğan’ın seçimlerde iktidarı kaybetmeyeceğini anlamaya başlamışlardı diyebiliriz sanırım?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 2023 SEÇİMLERİNDEN HİÇBİR ENDİŞE VE KAYGISI YOK

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin 18 Haziran yerine 14 Mayıs’ta yapılması konusunda ısrarcı olduğu konusu bizzat kendisi tarafından yapılan bir toplantı ile medyaya açıklanmıştı. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Bülent Arınç’a açıklamaları nedeniyle tepki göstererek, “Her seferinde aynı hikâye. Neden sürekli konuşuyor?” dediği de öğrenmiştik. Muhalefetin ve dış basının asparagas iddialarına rağmen Erdoğan’ın 2023 seçimleri konusunda hiçbir endişesi ve kaygısı yok. Millet Başkan’ı Erdoğan’a Erdoğan’da milletine güveniyor.

TÜRKİYE DEPREMİN ACISINI YAŞARKEN WASHİNGTON POST’TAN ABD BAŞKANI BİDEN’A SKANDAL ERDOĞAN ÇAĞRISI

ABD merkezli rezil yayın organı Washington Post, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. Türkiye’de seçimlerin ertelenme ihtimali nedeni ile sözde bir analiz yayınlayan gazetenin köşe yazarlarından Henry Olsen’ın kaleme aldığı yazıda,
“Erdoğan’ın depremi Türkiye’deki seçimleri ertelemek için kullanmasına izin vermeyin” başlığını attı.
Enkaz altında yaşama mücadelesi veren ve onları kurtarmak için canla başla çalışan kahramanlara saygı göstermeyen Türkiye’de muhalefet ile işbirliği içinde olduğu gözlenen rezil ve kumpasçı gazete ve yazarı Erdoğan’ın depremleri seçimleri ertelemek için kullanabileceği yalanına sarılarak ABD Başkanı Joe Biden ve diğer Batılı liderlere Erdoğan’ı engelleyin çağrısı yaptı. Washington Post paçavrasının algı operatörü, Batılı liderlerin seçimi erteleme girişimlerine kararlı şekilde karşı çıkması gerektiğini savundu. Rezil yazıda ABD Başkanı Joe Biden’ın seçimler zamanında yapılmazsa ABD ve çeşitli örgütlerden yapılan ekonomik desteğin kesilebileceğini ortaya koyması gerektiği de öne sürüldü.

SEÇİMLERİ KİM ENGELLEMEK İSTİYOR?

ABD merkezli yayın organı Washington Post Gazetesine bu kumpas haberi kim sipariş verdi? 6’lı masa liderlerinin tamamının bu rezil ve teslimiyetçi mandacı siparişten haberleri var mıydı? Şüphesiz yoktu. Ancak FETÖ ile içli dışlı olan 6’lı masa içindeki bir ekip bu siparişi verdi. Bu sipariş beklenenin aksine ters bir manyel yani sahte bir bayrak operasyonuna işaret ediyor. Nasıl mı? Zira Millet İttifakı içinde Mayıs 2023 seçimlerinin kaybedileceğini gören bu grup Başkan Biden’i devreye sokma girişiminin Erdoğan tarafından kabul edilmeyeceğini hesap ederek seçimlerin diğer liderlerin aksine 14 Mayıs’ta yapılmasını kesin olarak istiyor. Millet İttifakı içinde bir mücadeleden bahsediyoruz. Millet İttifakı’nın seçimleri kaybetmesi sonrasında hangi parti lideri koltuğunu koruyacak, kim harcanacak bekleyip göreceğiz. Millet İttifakı’nın oyu az olan liderleri bu süreçte sadece birer piyon!

Gelelim asıl konumuza “Türkiye Tek Yürek” kampanyası asla bir bağış kampanyası değildi. Yenikapı Ruhu ve istiklal savaşı ruhlarının birlikte dirilişiydi sanki. Türk Milleti 15 Temmuz’da devletine sahip çıkarak hegemonik küresel çetelerin piyonlarını nasıl tarihin derinliklerine gömmüşse bugün de yüce milletimiz on binlerce şehit vererek 100 bin gazimizle Başkan Erdoğan üzerinden TC devletini ve birlik ve beraberliğimizi depremleri bahane ederek hedef alan fitne tezgahlarını Tek Yürek kampanyası ile darmadağın etmiştir.

Altılı Masa’nın tüm üyeleri halkı kışkırtmak ve galeyana getirmek için bütün maharetlerini sergiliyorlar. Şunu açıkça itiraf edebiliriz ki bu konuda CHP Genel Başkanı 
Kılıçdaroğlu 
hepsine fark atmış durumda. Ne kadar nefret ve kin saçarsa adaylığını o kadar garanti altına alacağını düşünüyor. 13 Şubat’tan 1 hafta geçmesine rağmen hâlâ hiçbiri adaydan bahsetmiyor. Çünkü bunların asıl amacı kazanmak değil,
“Türkiye’yi kaosa sürükleyip ülkemizi düşmanlara teslim etmek.’’
Allah korusun inşallah!
#Seçim
#Recep Tayyip Erdoğan
#Dezenformasyon
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Bülent Orakoğlu
1 yıl önce
Millet İttifakı’nda sahte bayrak operasyonu mu?
Korku zamanı
Boykotta kafalar neden karışık
Kimin enflasyonu
Terör örgütü elebaşı olarak İsrail portresi…
Hamas’ın ateşkesi kabulü ve İsrail’in Refah Operasyonu