|
Filistin’i haritadan silecek haydutlar kendi sonlarını hazırlıyorlar!

Tam üç hafta oldu. İsrail terör devleti, Filistin’i kan gölüne çevirdi. Gazze’yi boşalttı. Gazze hayalet şehre döndü. Gazze’nin toprakları kanla sulandı. Çocukların, bebeklerin kanlarıyla… Üç haftada 4 bine yakın bebek ve çocuk katledildi!

İsrail’in başındakiler insan olamaz. Kudurmuş köpek onlar!

Masum bebekleri, çocukları katleden aşağılık mahlûkâtlar!

Şu an Yahudiler, Gazze’yi karadan, denizden, havadan kuşatıyor, işgal ediyor bomba üstüne bomba yağdırıyor! Bir şehir ölüyor. Bir halk ölüyor!

İnsanlık seyrediyor.

Dünya seyrediyor.

Birleşmiş Milletler (BM) boş durmuyor, hemen harekete geçiyor ve yine İsrail’i kınayan bir karar alıyor. Bu karar hiçbir işe yaramıyor, İsrail’in zulümleriyle ilgili alınan bütün BM kararları gibi çöpe atılacak…

BM gaz alıyor!

Alain Badiou, Ahlâk başlıklı kitabında çağımızda Batılıların dillerine pelesenk ettikleri insan hakları söyleminin tam bir “ahlâksızlık” biçimi olduğunu söylemişti. Badiou’nun dikkat çektiği ahlaksızlık biçiminin en iğrenç örneklerinden biri BM’nin hiçbir şey yapmaması, sadece gaz alması.

Gaz almak ne işe yarayacak peki?

Hem İsrail’in işlediği soykırım cinayetini kamufle etmek hem de dünya boş durmuyor imajı oluşturarak dünyanın harekete geçecek kitlelerini ve liderlerini sessizliğe sürüklemek, mahkûm etmek.

BM, küresel sistemin emniyet sübabı işlevi görüyor! Örgütlerin kara para aklama şebekesini andırıyor. Bu tanımlama çok iyi oldu: Tam tamına Batılıların günahlarını, barbarlıklarını, zulümlerini, katliamlarını, soykırımlarını aklama şebekesi!

Küresel sistemin lordları, vampirleri, kana ihtiyaç duyup da mazlum insanları katletmeye niyetlendiğinde, hemen harekete geçerek sorumluları kınıyor. BM’nin attığı bu tür adımlar, bazı devletlerin işlediği cinayetleri örtbas etmekten başka bir işe yaramıyor, yazması da beklenemezdi.

İsrail işgalinin ve katliamlarının gideceği yer beni korkutuyor: Filistin’i haritadan silecekler!

Önce Gazze’yi yok ediyorlar. Ardından Batı Şeria’ya saldıracaklar, orasını da cehenneme çevirecekler.

Bütün Filistinlileri zorla, tecavüzle, katliamla, şehitleri kan gölüne çevirerek sürecekler Filistin’inden.

Bunun için uydu bir devlet kuruldu yüzyıl önce Irak’la, Suriye ile ve İsrail’le birlikte. Ürdün. Filistinlilerin sürgün yeri Ürdün. Nüfusunun çoğunluğunu Filistinlilerin oluşturduğu Ürdün. İsrail’i kurmak, ardından Arz-ı Mev’ud’a ulaşmak için Filistinlileri Filistin topraklarından sürüyorlar, sonra da Filistin’i haritadan silecekler.

Dün haritaları çizenler İngilizlerdi. Cetvelle hem de

Şimdiyse haritaları çizenler Yahudiler! Kanla çiziyorlar haritaları!

İnsanlığın gözünün içine baka baka insanlığı, insanlığın yok ediyorlar!

Bütün bu hunharlığı, vahşeti, barbarlığı, canavarlığı “insan hakları, özgürlükler, hukukun üstünlüğü” gibi sloganlarla dünyayı ayartan, aldatan, yaşanılamaz yer hâline getiren Batı uygarlığının kurucu ve koruyucu aktörleri Avrupa ile ABD yapıyor!

İsrail, üç haftadır kan kusturuyor Gazzeli masum ve mazlum Müslümanlara!

Bu kan banyosunda boğulan Batı uygarlığıdır.

Bu kan banyosunda tarihin çöp sepetini boylayan retorikten (boş laftan) ibaret olduğu bütün çıplaklığıyla ortaya çıkan içi boş “demokrasi, insan hakları ve özgürlükler” söylemidir.

Filistin’in kan gölüne çevrilmesi, haritadan silinmenin eşiğine sürüklenmesi, Batılıların başkalarına hayat hakkı tanımadığını bütün dünyaya göstermiş oluyor!

Dünyanın uyanışının, İslâm dünyasının direniş, diriliş ve varoluşunun başlangıcı olabilir.

İnsanlık son yüzyılın en büyük katliamıyla, soykırımıyla, canavarlığıyla karşı karşıya. Bütün bu yaşananlar, Batı uygarlığının karanlık yüzünü deşifre etti, ne kadar vahşîleşebileceğini bütün dünyaya gösterdi. Hem de bütün dünyanın gözü önünde gözünü budaktan esirgemeden yeni doğmuş bebekleri, çocukları, kadınları, savunmasız masum insanları gözlerinin yaşına bakmadan katleden bir uygarlığın insanlığa kandan, gözyaşından başka bir şey vermeyeceğini ispatladı.

Vesselâm.

#Politika
#Filistin
#ABD
#Yusuf Kaplan
7 ay önce
Filistin’i haritadan silecek haydutlar kendi sonlarını hazırlıyorlar!
‘Mutlaka döneceğiz’ ya da Nekbe’dir yaramızın adı
O güne geri dönmek
‘İletişim aklı’
Bir sen bir ben bir de aile
Deprem gerçeği, ekonomi güvenliği ve TOBB Genel Kurulu’ndan yansıyanlar