|

Adanaspor Bursaspor maçı özeti ve golleri - Geniş özet

Adanaspor Bursaspor maçı özeti ve golleri izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Süper Lig'in yeni sezon açılış maçında Adanaspor ile Bursaspor 5 Ocak Stadı'nda karşılaştı. Mücadelenin önemli anlarını ve pozisyonlarını maçın geniş özetinden görebilirsiniz. Süper Lig'in yeni sezonunda ilk gol Adana'dan geldi. İşte karşılaşmadan tüm detaylar, maç özeti ve golleri izleme ekranı.

Yeni Şafak
22:23 - 19/08/2016 Cuma
Güncelleme: 23:53 - 19/08/2016 Cuma
AA
Adanaspor Bursaspor maçı özeti ve golleri izle

mek için haberimizden yararlanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonu bu akşam oynanan Adanaspor Bursaspor karşılaşması ile başladı. Hızlı başlayan mücadelede ilk gol Adanaspor'dan geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0'lık Adanaspor üstünlüğü ile tamamlandı.

Adanaspor Bursaspo
r

maçının geniş özetini, gollerini ve maç içerisinde yaşanan önemli anları buradan takip edebilirsiniz. İşte karşılaşmadan son gelişmeler.



Adanaspor: 1 - Bursaspor: 2 (maç sonucu)



mek için tıkla



MAÇTAN NOTALAR


Adanaspor, 12 yıl aradan sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında, Bursaspor'u konuk etti.



Turuncu-beyazlılar, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda, sezonun ilk maçına taraftarları önünde çıktı. Taraftarlar, stadın büyük bölümünü doldururken, Adanaspor'da dün yolların ayrıldığı teknik direktör Engin İpekoğlu yerine altyapı sorumlusu Eyüp Arın görev yaptı.





- Yeni transferler


Adanaspor'un yeni transferlerinden, Bekir Yılmaz, Ousmane, Digao, Renan Diniz, Ronei, Vlagyimir Koman da ilk 11'de yer alarak, ilk kez resmi maça çıktı.



Bursaspor'da ise sezon öncesi transfer edilen Serdar Kurtuluş, Bilal Kısa, İsmail Konuk, Merter Yüce, Del Valle ilk 11'de forma şansı buldu.



- Şehitler için saygı duruşu


Futbolcular sahaya "15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" yazılı pankartla çıktı. Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.



Adanaspor tribünlerinde, "Hasret bitti sevdan bitmedi" ile "Döndük dönüşü olmayan yollardan" ifadeleri yer alan çeşitli pankartlar açıldı.



Maçı Bursaspor taraftarları da kendilerine ayrılan kuzey kale arkasında izledi. Yaklaşık 250 taraftar takımlarını destekledi.







"GollerCepte" bu sezon da futbolseverlerin hizmetinde


Spor Toto Süper Lig'in resmi iletişim ve teknoloji sponsoru Turkcell'in taraftar uygulaması GollerCepte, bu sezon da futbolseverlerin hizmetinde olacak.



Turkcell açıklamasına göre, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon bugün oynanacak Adanaspor-Bursaspor maçıyla başlıyor.



Futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilen ligin resmi iletişim ve teknoloji sponsoru olan Turkcell'in GollerCepte uygulaması, yeni sezonda da taraftarlara hizmet sunacak. Turkcell'in 4 büyük takım taraftarı için hazırladığı uygulamaya sahip olan kullanıcılar, atılan golleri cep telefonlarından anında izlemeye bu sezonda da devam edecek.



Geçen sezon toplamda 6 milyon 232 bin 388 videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonundan izlendi. Futbolseverlerin en fazla rağbet gösterdiği video ise yaklaşık 50 bin kez izlenen Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Volkan Şen tarafından kaydedilen gol oldu.



GollerCepte uygulamasının en popüler takımı ise Galatasaray olarak belirlendi. Yaklaşık 2,5 milyon taraftarın cebinde olan GollerCepte uygulamasını, 665 bin sarı-kırmızılı taraftar indirdi. Bu sıralamada Galatasaray'ı sırasıyla Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor izledi.



Gollerin yanı sıra Avrupa'dan maç özetleri ve takımların haberlerinin de yer aldığı taraftar uygulamasını indirmek için Apple ve Google uygulama dükkanlarının ziyaret edilmesi yeterli oluyor. Ayrıca GC yazıp 2222'ye mesaj gönderilerek de uygulama indirilebiliyor.



GollerCepte servisini kullananlara videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de mesajla iletiliyor. Taraftarlar ayrıca, "http://gollercepte.tv" adresine de ücretsiz ulaşabiliyor.



Adanaspor Bursaspor maçı özeti

ve golleri izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Süper Lig'in yeni sezon açılış maçında Adanaspor ile Bursaspor 5 Ocak Stadı'nda karşılaştı. Mücadelenin önemli anlarını ve pozisyonlarını maçın geniş özetinden görebilirsiniz. Süper Lig'in yeni sezonunda ilk gol Adana'dan geldi. İşte karşılaşmadan tüm detaylar, maç özeti ve golleri izleme ekranı.


#Adanaspor
#Bursaspor
#Spor Toto Süper Lig
#Maç özeti
#Maç golleri
#özet izle
8 yıl önce