BAE'den Türk dizileri için yeni karar

Birleşik Arap Emirlikleri'nde daha önce gösterimi yasaklanan Türk dizilerinin ülkede yeniden yayına girmesine onay verildi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Arşiv

BAE ile yürütülen yeni dönemdeki ilişkiler, olumlu meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Orta Doğu'nun yakından takip ettiği Türk dizileri, BAE'de de gösterime girecek. İlişkilerin kötü olduğu dönemde daha önce yasaklanan Türk dizileri bugün itibarıyla hem internet televizyonu platformlarında hem de televizyonlarda yayımlanmaya başlayacak.

BAE ile yeni sayfa açıldı: 10 milyar dolarlık 10 anlaşma imzalandı

BAE'li sanatçı 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısını seslendirdi
Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) ünlü sanatçısı Hüseyin El Cesmi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyareti vesilesiyle 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısını Türkçe seslendirdi. Cesmi, videoyu sosyal medya hesabından, 'BAE'den Türk halkına' notuyla paylaştı.


BAE resmi ajansıdan Türkçe videolu paylaşım: BAE ile Türkiye parlak bir gelecek üzerinde birleşiyor
Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) resmi haber ajansı WAM, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti dolayısıyla 'BAE-Türkiye kardeşliğine' vurgu yapılan Türkçe kısa bir video yayınladı. BAE'lilerin Türkçe konuşmalarına yer verilen kısa video, WAM'ın sosyal medya hesabından 'BAE ile Türkiye, sevgi ve parlak bir gelecek üzerinde birleşiyor' ifadesiyle paylaşıldı.