İsrail Savunma Bakanı'ndan Refah için küstah tehdit: Operasyona hazırız emir yakında gelir

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, soykırımcı İsrail Savunma Kuvvetleri'nin (IDF), Gazze'de ‘güçlü bir operasyon' için hazır olduğunu söyledi. İsrail Savunma Bakanı Gallant, yaptığı açıklamada “IDF güçleri tüm Gazze'de ve özellikle Refah bölgesinde güçlü bir operasyona hazırdır, emir çok yakında gelecektir” dedi.

Refah için küstah tehdit

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, katil İsrail Savunma Kuvvetleri'nin (IDF), Gazze'de ‘güçlü bir operasyon' için hazır olduğunu söyledi.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant

İsrail Savunma Bakanı Gallant, yaptığı açıklamada “IDF güçleri tüm Gazze'de ve özellikle Refah bölgesinde güçlü bir operasyona hazırdır, emir çok yakında gelecektir. Hamas kaçırılanları geri verme planını reddediyor. Bunun sahadaki sonuçları net olacaktır” dedi.

“UNRWA noktası vuruldu”

IDF'ten yapılan açıklamada, Hamas'a ait olduğu ifade edilen komuta ve kontrol merkezinin vurulduğu belirtildi. Açıklamada, “Gazze'nin merkezinde UNRWA'ya ait bir binada bulunan Hamas komuta ve kontrol merkezi İsrail Hava Kuvvetleri (IAF) savaş uçakları tarafından tam isabetle vuruldu. Bu bölge IDF birliklerine ve insani yardım dağıtım çalışmalarına yönelik çok sayıda saldırı için bir hazırlık alanı ve Hamas için bir silah tedarik tesisi olarak hizmet vermiştir. Hamas, komuta ve kontrol pozisyonunu kasıtlı olarak bu bölgeye yerleştirerek buraya sığınan Gazzeli sivilleri tehlikeye atmıştır” ifadeleri kullanıldı.

DÜNYA
İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant Gazze'deki katliamları helikopterden izledi

DÜNYA
İsrail Savunma Bakanı Gallant: Gazze'de ağır bir bedel ödedik

DÜNYA
İsrail Savunma Bakanı Gallant savaşın amacının 'Hamas'ı yok etmek' olduğunu söyledi