MSB, TurAz Kartalı Tatbikatı'ndan görüntüler paylaştı: Kükreyen aslanlarız, deviz, ateşiz, kanız

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetlerince gerçekleştirilen TurAz Kartalı Tatbikatı deva ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), TurAz Kartalı Tatbikatı'ndan görüntülerin yer aldığı yeni bir video paylaştı. Paylaşımda, "Yürüyen birer dağız, coşkun seliz, tufanız. Kükreyen aslanlarız, deviz, ateşiz, kanız" denildi.

Haber Merkezi AA
Videoda Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetlerine ait tankların manevralarıyla askerlerin drone ile çekilen görüntüleri yer aldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Twitter hesabından paylaşılan videoda, Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetlerine ait tankların manevralarıyla askerlerin drone ile çekilen görüntüleri yer aldı.

Azebaycan'dan Türkiye'ye çağrı: Ortak bir ordu kuralım

Azerbaycan'da icra edilen tatbikatın planlandığı gibi başarıyla devam ettiği belirtilen paylaşımda, "Yürüyen birer dağız, coşkun seliz, tufanız. Kükreyen aslanlarız, deviz, ateşiz, kanız" ifadelerine yer verildi.


Türkiye-Azerbaycan tatbikatının stratejik anlamı

Azerbaycan'da gerçekleştirilen TurkAz Kartalı Tatbikatı hız kesmeden devam ediyor
Azerbaycan'da gerçekleştirilen TurkAz Kartalı Tatbikatı hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı twitter hesabı üzerinden gerçekleştirilen tatbikatla ilgili görüntüler yayınladı. Yayınlanan görüntülerde, ''Yürüyen birer dağız, coşkun seliz, tufanız. Kükreyen aslanlarız, deviz, ateşiz, kanız. Azerbaycan'da icra edilen #TurAz Kartalı Tatbikatı planlandığı gibi başarıyla devam ediyor'' ifadeleri kullanıldı.