Odessa açıklarında Türk gemisine bomba isabet etti

Karadeniz'de Odessa'dan kalkarak Romanya'ya giden bir Türk gemisine bomba isabet ettiği bildirildi. Gemi hasar alırken, can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Gemiden gelen ilk görüntü.

Karadeniz'de Odessa'dan kalkarak Romanya'ya giden bir Türk gemisine bomba isabet ettiği bildirildi. Gemi hasar alırken, can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Denizcilik Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"AAKKM'ye gelen Odessa açıklarında MARSHALL ADALARI bayraklı Türk sahipli YASA JUPITER gemisine bomba isabet ettiği bilgisi üzerine, yapılan görüşmede geminin yardım talebi olmadığı, Romanya kara sularına intikal halinde olduğu, can kaybı olmadığı ve güvende olduğu öğrenilmiştir."

Putin'in emri sonrası Donbas'a askeri harekat başladı: Dakika dakika bölgedeki son gelişmeler

FOTOĞRAF 9
Ukraynalılar gönüllü olarak orduya katılmak için askerlik şubelerine akın etti
Rusya'nın Ukrayna harekatına dair bölgeden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Orduya gönüllü olarak katılmak isteyen Ukraynalılar, Kiev başta olmak üzere birçok şehirde askerlik şubeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

FOTOĞRAF 45
Rusya Ukrayna savaşı: Bölgeden ilk kareler
Rusya-Ukrayna krizinde beklenen işgal girişimi başladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasıyla bölgede siren sesleri duyulmaya başladı. Ukrayna halkının bir çoğu ülkesinden kaçarken kaçamayan insanlar sığınaklara ve metro istasyonlarına akın etti. İşte Rusya Ukrayna savaşında son durum ve bölgeden elimize ulaşan fotoğraflar...

FOTOĞRAF 30
Rusya ve Ukrayna’nın askeri kapasiteleri ne boyutta?
Dünyanın gözü Ukrayna ve Rusya'ya çevrildi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başladı. Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili gelişmeler yaşanırken, Rusya ve Ukrayna'nın askeri güç dengesi merak ediliyor. Rusya ve Ukrayna'nın askeri güç dengesi nedir? İşte Ukrayna askeri gücü ve Rusya askeri gücünün karşılaştırması...


Orduya katılan Ukraynalı baba ailesine veda ederken gözyaşlarına boğuldu
Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı askeri harekat sonrası Ukrayna'da seferberlik ilan edildi. Orduya katılan Ukraynalı bir baba ailesine veda ederken gözyaşlarına boğuldu.

Gazeteci Özgür Taştan Kiev'deki son durumu TVNET'e anlattı
Rusya'nın sabah saatlerinde Ukrayna'ya karşı başlattığı askeri harekat devam ediyor. Gazeteci Özgür Taştan Kiev'deki son durumu TVNET'e anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya'nın harekatını reddediyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı askeri harekatın kabul edilemez olduğunu belirterek 'Uluslararası hukuka aykırı gördüğümüz bu adımı Reddediyoruz' ifadelerini kullandı.

Halk TV'nin canlı yayına bağladığı Ukrayna'daki Türk öğrenci: Türk konsolosluk ülkeyi terk etmiş
Halk TV'nin canlı yayına bağladığı, Ukrayna'da yaşayan Naz Nazenin isimli Türk öğrenci, Türk konsolosluğunun Ukrayna'yı terk ettiğini söyledi.

Türk öğrencinin yalan söylediği kısa süre içinde ortaya çıkarken, Nazenin isimli vatandaş attığı tweetle 'konsolosluk ve konsolosluk çalışanlarının özveriyle çalıştıklarını ve yanlış anlamaya sebep olduğunu yazdı.