Zelenski ile Trump telefonda görüştü: 'New York'taki buluşma pek çok şeyi değiştirebilir'

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştüğünü belirterek, New York'ta bir araya gelmek üzere anlaştıklarını ve diplomatik sürecin gidişatı değiştirebileceğini açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump-Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştüğünü bildirdi. Zelenski, görüşmenin önemli olduğunu belirterek, pek çok konuyu ele alma fırsatları olduğunu kaydetti. İlerleyen günlerde New York'ta yapılması planlanan görüşme hakkında da konuştuklarını aktaran Zelenski, ifadelerini kullandı.

Zelenski, Trump'ın özel temsilcileri Steve Witkoff ve Jared Kushner'in kısa süre önce Kiev'i ziyaret ettiğini hatırlatarak, açıklamasında bulundu.