Altın fiyatlarında düşüş sürüyor

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri haftanın ilk günü itibariyle binlerce kişinin gündemine geliyor. Yaz aylarının gelmesi düğün sezonunu beraberinde getirirken hediye amaçlı alınan altın fiyatlarındaki anlık değişimler yakından takip ediliyor. Son olarak çeyrek altın 811 lira, cumhuriyet altını 3 bin lira civarında seyrediyor. Bugün ise küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar kuyumcuların yolunu tutmadan önce canlı ve güncel rakamları araştırmaya başladı. Buna göre altın fiyatları ne kadar? 21 Haziran 2021 yarım, cumhuriyet, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Piyasaların kalbinin arttığı Kapalıçarşı'dan altın fiyatları son dakika haberleri gelmeye başladı. Küçük ve büyük ölçekli yatırımcıları yakından ilgilendiren alış satış fiyatlarında anlık değişimler piyasaları da hareketlendiriyor. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe ulaşan gram altının 500 TL'nin altına düşmesi dikkatlerden kaçmazken altının ile Haziran ayı sonuna doğru izleyeceği grafik araştırılıyor. Altın fiyatları anlık olarak değişiklik gösterdiği için serbest piyasalardan ve Kapalıçarşı'dan güncel, anlık alış satış altın fiyatı rakamları merak konusu oluyor. Buna göre; Altın fiyatları ne kadar? İşte 21 Haziran altın fiyatları

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ: 499,86

SATIŞ: 499,97

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ: 810,00

SATIŞ: 825,00

Altın fiyatları resmen çakıldı

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 1.621,00

SATIŞ: 1.650,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ: 3.294,00

SATIŞ: 3.344,00

FOTOĞRAF 8
Uzman isim tarih verdi: Gram altının 600 lira olması bekleniyor
Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan, Eylül ayında altının gramının 600 liraya kadar yükselebileceğini söyledi.

FOTOĞRAF 14
Değeri arttı sahte ve çalıntı oranı yükseldi: Kuyumcular vatandaşları uyardı
Değeri her geçen gün artan ve en önemli yatırım araçlarından biri haline gelen altında, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı kuyumcu esnafı da kendi tedbirini alıyor. Antalyalı kuyumcular, sahte, hırsızlık yoluyla elde edilen ya da düşük ayarlı altınları yüksek ayarlı göstererek bozdurmak isteyen şüpheli kişilerin fotoğraf ve videolarını, kurdukları WhatsApp grubu üzerinden birbiriyle paylaşıyor. Kuyumcular kendilerine gelen ihbarın ardından saniyeler içerisinde harekete geçerek şüpheli şahısların yakalanmasını sağlıyor. Öte yandan kuyumcular altının değerinin artması ile sahte altın satmak isteyenlerde de artış olduğunu bildirdi.