Altın fiyatları yön değiştirdi

Altın fiyatları, salgın döneminin en başından beri hareketli bir grafik çiziyor. Son haftalarda bir düşüş bir yükseliş yaşayan altının gram fiyatı sabah saatlerinden itibaren 494 liradan işlem görüyor. Bu noktada altın fiyatları bugün ne kadar sorusu ise yatırımcısından meraklısına pek çok kişinin odağında yer alıyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL?

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Altın fiyatları ile ilgili son dakika bilgileri piyasaların kalbinin attığı Kapalıçarşı'dan gelmeye devam ediyor. Son haftalarda oldukça hareketli bir grafik içerisinde bulunan altın, son birkaç gün içinde düşüş yaşadı. Altının gram fiyatı sabah saatlerinde 494 liradan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ(TL) 494,75

SATIŞ(TL) 494,83

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ(TL) 801,00

SATIŞ(TL) 816,00

Altın fiyatlarında büyük düşüş

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 1.603,00

SATIŞ(TL) 1.632,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ(TL) 3.199,00

SATIŞ(TL) 3.251,00

FOTOĞRAF 7
Vatandaş altın kaplama metal ziynet eşyalarına yöneldi: '10 bin liralık bileziğin aynısını 100 liraya alabiliyorlar'
Son zamanlarda yükselen altın fiyatlarıyla birlikte vatandaşlar altın kaplama metal ziynet eşyalarına yoğun ilgi gösteriyor.



FOTOĞRAF 6
Gerçeği ile birebir aynı: 40 bin TL olan ziynet alışverişini bin liraya mal ediyorlar
Kayseri'de altın fiyatlarının yükselmesi ile birlikte imitasyona altına olan ilgi arttı. Çeyrek altının imitasyonu bile 50 TL'ye satılırken, vatandaşlar normalde 40 bin TL olan ziynet alışverişini bin TL'ye mal ediyorlar. 15 yıldır gümüşçülük yapan Gökhan Yanmaz imitasyon altın satışları ile ilgili, “Durumu olmayan aileler düzen alışverişini bizden yapıyor" dedi.